Ļoti nemierīga un negatīva diena sagaida 3 zodiaka zīmes šodien, 23.martā

Skorpions

Kad sekojat plānam, jūs reti domājat par to, kā tas var noiet greizi, un Jaunmēness laikā Aunā tas var noiet tik nepareizi, cik vien iespējams.

2023. gada 23. martā tev vajadzēs nopietni pārdomāt, kā tu dari lietas savā dzīvē, jo, ja tu to neesi pamanījis… kaut kas nestrādā. Aizmirstiet savu viltus “pasaules čempiona” attieksmi, jo tā jums neder.

Tu kļūdies, un jo ātrāk to atzīsi, jo ātrāk tas beigsies. Ja tas ir biznesa jautājums, jādomā plaši un atklāti; Auna enerģija liek rīkoties kā komandierim, un šāds militārais stils šeit nav vajadzīgs.

Tev vajag saliekties kā lapai un plūst kā ūdenim, Skorpion. Beidz būt tik spītīgs. Tu uzvarēsi, kad ļausi savām emocijām vaļu un spēsi rast pareizās atbildes pats uz saviem jautājumiem.

 

Strēlnieks

Tieši tad, kad jūs domājat, ka varat tikt galā ar to, BOOM, patiesība parādās un nostāda jūs jūsu vietā. Jūs patiešām nebijāt gatavs šai neveiksmei un zināt, ka tā ir jūsu vaina, taču pēdējā lieta, ko jūs vēlētos darīt, ir atzīt, ka kļūdāties.

Lasi vēl: “Ak, velns nē!” Šīs 3 zodiaka zīmes piedzīvo šausmu un nepatikšanas dienu rīt, 23. martā

Jums patīk sevi uzskatīt par progresīvu cilvēku ar daudziem talantiem, taču, rīkojoties šādi – spītīgs, nekustīgs, akmens – viss, ko jūs galu galā darāt, ir sabojāt savu dienu, kā arī visus pārējos.

 

Leave a Comment