Ļoti nelāga ziņa visiem Latvijas šoferīšiem! Tiks fiksēti pilnīgi visi automašīnu numuri

Ministru kabinets jau ir nolēmis, ka pavisam drīz autovadītājus gaida lielas izmaiņas uz Latvijas koplietošanas ceļiem. Izmaiņas stāsies spēkā ļoti drīz. 

Ministru kabinets jau ir pieņēmis lēmumu tuvākajā laikā uz Latvijas ceļiem ieviest jaunus videonovērošanas un ātruma kontroles mehānismus, konkrēti radarus.

Ievērojama naudas summa tiks novirzīta minēto priekšmetu iegādei un uzstādīšanai. Pēc tam šī raksta turpmākajās sadaļās mēs izskaidrosim projekta norisi un grafiku.

15. augustā valdības sēdē tika pieņemts lēmums par projektu “Tehniskā nodrošinājuma un digitālo inovāciju integrēšana izmeklēšanas procesā, lai pilnveidotu ar sabiedriskās kārtības aizsardzību un drošības uzraudzību saistīto darbību par Atveseļošanas fonda līdzekļiem. ”.

 

 

Pēc valdības domām, ar šo iniciatīvu tiek mēģināts uzlabot tiesībsargājošo iestāžu ikdienas darbību, lai nodrošinātu sabiedrības drošību. Projekta izpildi pārraudzīs Iekšlietu ministrijas Informācijas centrs sadarbībā ar Valsts policiju un VSIA “Latvijas Valsts ceļi”.

Valsts mēroga vērienīgās iniciatīvas “Valsts modernizācija un digitālā transformācija pakalpojumu jomā, t.sk. uzņēmējdarbības vidē” ietvaros projekta realizācijā ir paredzēts izstrādāt tehnoloģisku platformu, izmantojot videonovērošanas risinājumus.

Tiks fiksēti visi automašīnu numuri – kā tas notiks?

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment