Lieli jaunumi savulaik tik slavenā Dzintara Čīčas dzīvē. Fani ļoti sajūsmināti par mūziķa paziņojumu!

Lieli jaunumi savulaik tik slavenā Dzintara Čīčas dzīvē. Viņa atbalstītāji ir ļoti sajūsmināti par mūziķa paziņojumu un nespēj sagaidīt februāri. 

Talantīgais čigānu izcelsmes dziedātājs Dzintars Čīča ir guvis plašu atzinību ar ievērības cienīgiem priekšnesumiem dažādās populārās platformās, piemēram, bērnu Eirovīzijā, Raimonda Paula koncertos, televīzijas šovos Koru kari un Izklausies redzēts, kā arī vairākkārtējām uzvarām prestižajā Latvijas hitā. aptauja.

Pēdējos trīs gadus viņš dzīvo un turpina savu karjeru Anglijā. Tradicionāli oficiālo atvaļinājumu viņš izmantojis tikai ikgadējai Latvijas koncertturnejai. Tomēr, ņemot vērā neveiksmīgos apstākļus saistībā ar  pandēmiju, 2021.gada turneja diemžēl tika atcelta.

Līdz ar to Dzintars pieņēmis lēmumu atvaļinājumu pavadīt dzimtajā zemē kopā ar jauno ģimeni. Kā zināms mūziķis ar sievu vairākus gadus dzīvoja Anglijā un par atgriešanos Latvijā nemaz nedomāja.

Viņa meita, Gabriela ir rūpīgi izplānots, ar nepacietību gaidīts bērniņš. Pretstatā savām iepriekšējām romantiskajām attiecībām dziedātājs savu 19 gadus veco sievu Samantu ir diskrēti slēpis no sabiedrības acīm.

Pārdomājot savus pusaudža gadus un dalību šovā “Koru kari”, Dzintars atceras, kā lepni dalījās detaļās ar saviem paziņām. Viņam nemanot, daži plašsaziņas līdzekļi slepus iemūžināja viņa attēlus, liekot viņam naivi ticēt, ka viņa patiesā identitāte tiks atklāta pasaulei.

Lasi vēl: Ilgi apskaudu kaimiņieni viņas lekno diļļu dēļ. Bet tad viņa man atklāja to kupluma noslēpumu un es biju izbrīnā!

Kad pāris uzsāka saraksti caur sociālajiem tīkliem, Dzintars dzīvoja un strādāja Anglijā, savukārt Samanta dzīvoja savā dzimtajā Tukumā. Pēc tam pienāca brīdis Čīča koncerttūrei 2019. gadā, un viņš devās uz Latviju. Līdz ar to vēstuļu draugi izmantoja iespēju sapulcēties.

“Es Samantu uz koncertu neaicināju, jo koncerta dienā esmu nekam nederīgs ārpus skatuves,” atceras dziedātājs. “Mēs iepazināmies kafejnīcā Rīgā brīvdienās. Man ir vājas komunikācijas prasmes, tāpēc, pirmo reizi satiekot Samantu, uztraucos, vai iestāsies mulsinošs un neveikls klusums. Bet viss bija ļoti Tas notika dabiski un gludi. Viņa ir savējais cilvēks, tā teikt. ”

Burtiski pāris stundas atpakaļ tika atklāti lieli jaunumi savulaik tik slavenā Dzintara Čīčas dzīvē. Fani ļoti sajūsmināti par mūziķa paziņojumu! Kas gaidāms drīzumā? 

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment