Latviešu aktiera Intara Rešetina dzīvē pārsteidzošs pavērsiens! Fani samulsuši par redzēto un nezina kā to uztvert

Latviešu aktiera Intara Rešetina dzīvē pārsteidzošs pavērsiens! Aktiera atbalstītāji un pat kolēģi ir samulsuši par redzēto un nezina kā to uztvert un saprast. 

Persona ir aktīvi iesaistījusies mākslas teātra nozarē no 1999./2000.gada līdz 2018./2019.gada sezonai. Izglītību ieguvuši Rūjienas vidusskolā un 1998.gadā iestājušies augsti novērtētajā Dailes teātra 8.studijā, mācības pabeidzot 2002.gadā.

2015.gadā viņi pilnveidojušies, pabeidzot režijas kursu Mihaila Gruzdova vadībā un vienlaikus iegūstot humanitāro zinātņu bakalaura grādu mākslā prestižajā Latvijas Kultūras akadēmijā.

Jāatzīmē, ka viņu talants ir atzīts, vairākkārt nominējot Spēlmaņu nakts balvai gan kā aktieris, gan režisors. 2004. gadā viņi tika pagodināti ar “Spēlmaņu nakts” balvu kategorijā “Labākais jaunais skatuves mākslinieks”.

Demonstrējot savu daudzpusību, 2014. gadā Dailes teātrī iesaistījās režijā, veiksmīgi debitējot ar iestudējumu “Nakts nav beigusies” un saņemot cienījamo Spēlmaņu nakts gada debijas balvu.

 

Persona ir vadījusi īsfilmas “Laid iekšā (2016), “Flauta” (2020) un “Nakts maiņa vai darbs paliek darbs” (2021). Turklāt Latvijas Radio ir pārraudzījis daudzus radio iestudējumus, kā arī iemūžinājis televīzijas seriālus, raidījumus un mūzikas video.

Lasi vēl: Lieli jaunumi savulaik tik slavenā Dzintara Čīčas dzīvē. Fani ļoti sajūsmināti par mūziķa paziņojumu!

Aktieris Intars Rešetins 2023.gada izskaņā krasi mainīja savu dzīvi un tomēr atklāja detaļas tikai tagad. Viņš nevēlējās to skaļi publiskot, tomēr tagad ir gatavs to darīt. Kas viņam sakāms? 

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment