”Lidl” steidz iepriecināt savus klientus: ”Cenas sākot no 1 euro, vienu nedēļu un tikai konkrētajos veikalos!”

”Lidl” steidz iepriecināt savus klientus. Tiek minēts, ka cenas būs sākot no 1 euro, vienu nedēļu un tikai konkrētajos veikalos. Par to kuros veikalos būs, noskaidrosim. 

Ko LIDL piedāvā savā preču klāstā?

LIDL ir internacionāla tirgus ķēde, kas piedāvā plašu preču klāstu, sākot no pārtikas līdz pat sadzīves precēm un apģērbam. Šeit ir dažas no galvenajām preču kategorijām, kuras LIDL parasti piedāvā savā preču klāstā:

Pārtika: LIDL piedāvā plašu pārtikas produktu klāstu, ieskaitot svaigu gaļu un zivis, dārzeņus un augļus, piena produktus, maize un konditorejas izstrādājumus, konservētos produktus, saldie un sāļie uzkodas, kā arī dažādas ēdienu gatavošanas sastāvdaļas.

Sīktirdzniecība: LIDL bieži piedāvā dažādas sīktirdzniecības preces, ieskaitot cepšanas piederumus, saldētus produktus, kā arī uzkodas un gardumus, piemēram, čipsus, saldējumu un šokolādi.

Saimniecības preces: LIDL klāstā ir arī saimniecības preces, tostarp tīrīšanas līdzekļi, mazgājamās un tvaikošanas līdzekļi, dārzeņu un augļu griezēji, kā arī dažādi piederumi virtuvei un sadzīves preces.

 

Lasi vēl: Ātri pagatavojami un ļoti sātīgi gaļas salāti ”Vīrieša buča”; tavs vīrs tev būs pateicīgs!

Lasi vēl : Sinoptiķi steigšus izsludinājuši brīdinājumu par spēcīgu snigšanu un pamatīgām vēja brāzmām!

”Lidl” pārstāvji atklāj, ka uzklausot lielo pieprasījumu, nepārtikas preču izpārdošana atgriežas Lidl! No 05.02. līdz 11.02. meklē pie ”Lid” kvalitatīvas preces par izdevīgām cenām.

Tiek nosaukts veikalu saraksts, kuros būs šī mega atlaižu nedēļa! Kuros veikalos klientiem ir jāsteidz rindās stāvēt? 

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment