”Lidl” informē klientus ar svarīgu ziņu!

Latvijā pirmo divstāvīgo “Lidl” metropoles koncepta veikalu 2.decembra rītā atklās Rīgā, Brīvības gatvē 254, portālu Jauns.lv informēja uzņēmumā.

Ar vairāk nekā 1500 kvadrātmetru plašu tirdzniecības zāli tas būs pašlaik lielākais “Lidl” veikals Latvijā, un, sekojot noteikumiem, tas strādās “zaļajā” režīmā. Līdz ar šī jaunā veikala atklāšanu Brīvības gatvē, Latvijā būs jau 16 “Lidl” veikali.

“Kopš pirmo “Lidl” veikalu atklāšanas 7.oktobrī mēs esam saņēmuši daudzas pozitīvas atsauksmes no klientiem, kā arī jautājumus – kad un kur mēs atvērsim nākamos “Lidl” veikalus?

Tāpēc, sagaidot Latvijas neatkarības dienu, mēs vēlētos dalīties ar šiem jaunumiem un esam priecīgi paziņot, ka mūsu pirmais divstāvīgais metropoles koncepta veikals jau pavisam drīz tiks atklāts Brīvības gatvē. Tas arī būs pirmais “Lidl” veikals Latvijā, kas pilnībā strādās “zaļajā” režīmā,” stāsta “Lidl Latvija” Komunikācijas departamenta vadītāja Dana Hasana, raksta jauns.lv

Lasi vēl: Zīmes, kurām tuvākajās dienās gaidāma ”baltā līnija”. Šāda veiksme reti kuram seko pa pēdām

Sakārtota un apzaļumota teritorija

Gaišā, divstāvīgā “Lidl” metropoles koncepta veikala ēka Brīvības gatvē iezīmē jaunu soli modernu un ilgtspējīgu veikalu ēku celtniecībā Latvijā. Veikala celtniecības laikā tika sakārtota un apzaļumota bijusī industriālā teritorija.

“Attīstot šo projektu, mēs daudz domājām par ilgtspēju un iekļaušanos Teikas apkaimes zaļajā vidē. Šī būs pirmā “Lidl” veikala ēka Latvijā, kuras jumts ir apstādīts ar izturīgiem sukulentiem, kas veidos savdabīgu “zaļo saliņu”, tādējādi vecinot ēkas jumta dzesēšanu.

Veikalam pieguļošā teritorijā esam izveidojuši koku lielstādu un košumkrūmu stādījumus, lieliski iekļaujoties apkaimes atmosfērā,” saka “Lidl Latvija” Nekustamo īpašumu departamenta vadītājs Mikus Ķīsis.

Kā izskatīsies veikalā?

Divstāvīgā “Lidl” metropoles veikala koncepts paredz, ka daļa klientiem paredzēto autostāvvietu atrodas ēkas pirmajā stāvā. Ienākot veikalā, klientus sveiks gaišs vestibils ar lieliem fasādes logiem.

No šejienes lēzens eskalators viņus ērti nogādās uz plašo tirdzniecības zāli ēkas otrajā stāvā. Ratiņkrēslu un bērnu ratiņu lietotājiem ir izbūvēts speciāls lifts, kas ļaus tiem droši nokļūt tirdzniecības zālē, raksta jauns.lv

COMMENTS

Leave a Comment