Austrijā pret Covid-19 nepotētajiem jāievēro mājsēde; Kariņš apsver arī šādu scenāriju Latvijā

Austrijas variants arī ir iespējams, vērosim, kā tur attīstās situācija. Austrijā nevakcinētie drīkstēs no sava mājokļa vispār iziet tikai vienu reizi dienā, kas ir daudz stingrāk, nekā bija pie mums mājsēdes laikā.

Iespējams, ka tas arī būtu apsverams, bet neesmu dzirdējis pagaidām kādu ekspertu šo ierosinām. Šajā rudenī, ziemā redzam dažāda veida pasākumus, un grūtība ir nevakcinētie, kuriem lielāka iespēja smagi saslimt un nonākt slimnīcā, sacīja premjers.

Lasi vēl: ”Lidl” informē klientus ar svarīgu ziņu!

Kariņš piekrīt, ka ne visur izdodas sekmīgi izkontrolēt ierobežojumu un drošības pasākumu ievērošanu. Viņaprāt, īpaši izteikti tas vērojams sabiedriskajā transportā, kur ne visi cilvēki pareizi lieto sejas maskas, raksta jauns.lv

Vienlaikus viņš uzsvēra, ka nereti iespaids par vispārējo situāciju rodas no dažiem ierakstiem sociālo tīklu platformās.

“Jāatceras, ka visu politiku nevar veidot, tikai balstoties uz sociālajiem tīkliem. Ja es redzu vienu incidentu un par to uzrakstu, tad rodas iespaids, ka tā tas ir pilnīgi visur. Esmu novērojis, ka situācija ir nevienmērīga,” pastāstīja politiķis, uzsverot, ka maska jānēsā ne tāpēc, lai būtu likumpaklausīgiem, bet gan tāpēc, lai pasargātu sevi un citus.

Leave a Comment