Leģendārās Vangas padoms: kā parastu adatu pārvērst par burvju nūjiņu, kas piepilda lolotākās vēlmes

Mājās ir grūti atrast ierastāku priekšmetu par adatu. Pat mūsu nanotehnoloģiju laikmetā tā turpina mums uzticīgi kalpot gluži tāpat kā pirms simtiem gadu.

Bet ar adatu saistītus ticējumus ievēro pat tie, kas pret tiem izturas ārkārtīgi skeptiski. Šķiet, ka adata ir tik prozaisks priekšmets! Bet adata ne tuvu nav tik vienkārša. Tai piemīt neticams spēks, kas spēj radīt īstus brīnumus.

Visa būtība slēpjas materiālā un apbrīnojamajā adatas formā. Tērauds, kā mēs zinām no fizikas stundām skolā, ir slikts elektriskais vadītājs. Savukārt enerģijas plūsmu nodrošināšanai jutīgāku vadītāju neatrast. Adata tās pievelk sev kā magnēts.

Pietiek paņemt rokā adatu, lai enerģijas plūsmas, ar kurām mēs dalāmies ar to, aizplūstu uz spēka vietu – adatas galu .Tas pastiprina un uzlādē ne tikai visu, kam tas pieskaras, bet arī telpu apkārt, nododot Visumam visas mūsu apslēptās domas, sapņus, raizes, vilšanās.

Vārdu sakot, tas attiecas uz visu, kas piepilda mūsu dvēseli brīdī, kad, neko nenojaušot, paņemam rokās adatu, lai, piemēram, vienkārši piešūtu noplīsušu pogu.

 

Nav brīnums, ka Vanga teica – adatu rokā ir ļoti svarīgi ņemt tikai labā noskaņojumā. Un tad tā viegli kļūs par visvarenu palīgu vēlmju piepildīšanā.

Bet kurš no mums gan nevēlas, lai lolotās vēlmes beidzot sāktu piepildīties?! Un labākais ir tas, ka tas ir daudz vieglāk, nekā šķiet.

Viss, kas ir nepieciešams, ir tikai jauna adata, garš diegs, jebkura personīga manta, nedaudz pacietības un ticības, ka sapņi noteikti piepildīsies.

Lasi vēl: Pēdējās maija dienās šīm divām zodiaka zīmēm būs sagaidāma VARENA dāvana no Visuma

Izcilā gaišreģe ieteikusi burvju adatu glabāt atsevišķi un izmantot tikai vēlmju piepildīšanai. Jo ar katru reizi tās spēks pieaugs.

Notinam pagarāku diegu; tam vajadzētu pietikt, lai veiktu 40 cilpveida izšuvumus. Izmantojam parasto dabīgo diegu, vēlams savā mīļākajā krāsā.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment