Ļauns liktenis diemžēl jums gaidāms: cilvēkiem ar šiem vārdiem 2024. gadā neveiksies

Katram vārdam ir sava nozīme, izcelsme un tas nes zināmu lādiņu. Ja vārds savienojas ar gada enerģijām, cilvēks saņem papildu veiksmes porciju. Un, ja nē – papildu slodzi.

To, kādu vārdu īpašnieki 2024. gadā būs laimīgi un kādi nelaimīgi, pastāstīja zīlnieks un numerologs Mihails Filonenko.

Ezotēriskajā un metafizikas pasaulē cilvēka vārdu uzskata par vienu no enerģijas izpausmēm. Dažādas kultūras un ezotēriskās tradīcijas var piedāvāt dažādus skatījumus uz vārda enerģiju. Šeit ir daži aspekti, kā vārds tiek interpretēts ezotēriskajā vidē:

Skaitliska enerģija: Dažas ezotēriskās sistēmas, piemēram, numeroloģija, piešķir skaitliskas vērtības katram burtam. Cilvēka vārds tiek uzskatīts par skaitlisku vibrāciju kombināciju, kas var ietekmēt cilvēka dzīves ceļu un personības īpašības.

Skaņas vibrācija: Saskaņā ar dažiem ezotēriskiem skatījumiem, vārds izstaro skaņas vibrācijas, kas var atspoguļot cilvēka enerģētisko stāvokli un potenciālu. Šie skatījumi dažkārt iet roku rokā ar skaņu terapijas vai vārdu intonēšanas praksi.

Enerģētiskā rezonanse: Cilvēka vārds var būt saistīts ar konkrētām enerģētiskām rezonancēm vai frekvencēm, kas saistītas ar dzimšanas datumu, nosaukuma skaitliskajiem aspektiem vai citiem ezotēriskiem faktoriem.

Vibrāciju harmonija: Daži uzskata, ka nosaukuma skaņas un skaitļi var veidot harmoniskas vai disharmoniskas vibrācijas, kas ietekmē cilvēka enerģētiku. Piemēram, numeroloģijas interpretācijā vārds var veidot rezonanci ar dzimšanas datumu vai citiem svarīgiem skaitļiem.

Tomēr ir svarīgi atzīmēt, ka šie skatījumi uz vārda enerģiju neattiecas uz visiem ezotēriskajiem vai garīgajiem uzskatiem. Tā ir plaša un daudzveidīga tēma, un katrs cilvēks var izvēlēties interpretēt vārda enerģiju saskaņā ar savu pieeju un pārliecību.

 

Vīrieši ar kādiem vārdiem būs laimīgi 2024. gadā

Niks jaunajā gadā būs visveiksmīgākais biznesā, politikā un mīlestībā. Otrajā vietā ir Armands. Laimīgo vārdu trijnieku noslēdz Tomas.

“Niks, Armands, Tomas, Pāvels, Leons, Juris un Sandris ir septiņi laimīgie vārdi. Viņi saņems ne tikai Dieva žēlastību, bet arī ārēju palīdzību,” uzskaitīja eksperts.

Vīriešiem ar kādiem vārdiem 2024. gadā nepaveiksies

Tajā pašā laikā jaunais gads nesekmīgs būs Ventam, Fēliksam, Robertam un viņu bērniem.

“Jaunā gada pirmā puse šo vārdu īpašniekiem būs grūta. Viņus nemaz nebūs par ko apskaust,” uzsvēra ezotēriķis.

Lasi vēl: Veikals ”Maxima” steidz stāstīt valsts Iedzīvotājiem par patīkamām ziņām, kuras stāsies spēkā 1.janvārī!

Viņš arī piebilda, ka divtik neveicās tiem, kuri ne tikai paši ir iekļuvuši neveiksminieku sarakstā, bet arī kuru tēvs ir šajā sarakstā.

Ja jūsu paziņu vidū ir cilvēks ar vārdu Vents, kura tēvu sauc tāpat, tad viņu vajadzētu brīdināt par gaidāmajām grūtībām. Šī vārdu kombinācija ir apzīmēta ar ārkārtīgi sliktu zīmi.

 

Nākošos sieviešu vārdus skaties tālāk

Leave a Comment