Baiba Sipeniece Tik dusmīga vēl nav redzēta! Viņa atklāti pasaka : “Tas ir spļāviens sejā!”

Baiba Sipeniece nākusi klajā ar paziņojumu un tik dusmīga viņa vēl nav redzēta! Viņa atklāti paziņo, ka tas viss ir bijis spļāviens sejā! Bet, par ko īsti iet runa?

Jūrmalniekus pārsteidza sveiciens, ko saņēma pa pastu no iepriekšējā Jūrmalas mēra Gata Trukšņa, ziņo TV3. Ikdienā mēs pieraduši saņemt sveicienus no pašreizējā pilsētas mēra vai Jūrmalas domes deputātiem, taču šogad piedzīvojām neierastu situāciju. Apsveikumu nosūtījis nevis pašreizējais mērs vai kāds no domes deputātiem, bet gan bijušais mēra padomnieks Gatis Truksnis.

Šī neierastā parādība raisīja pārpratumus un samulsumu starp iedzīvotājiem.  Gatis Truksnis mūs apsveicis ar sveicienu pa pastu, un tas noteikti ir kaut kas īpašs,” atzina jūrmalnieks Mārtiņš.

Kaut arī sveiciens bija patīkama pārsteiguma veidā, daži iedzīvotāji izteica jokainas domas par to, ka nākamgad varētu sagaidīt sveicienu no Jūrmalas domes apkopējas vai citiem netradicionāliem personāžiem. “Varbūt nākamgad mūs sveiks kāds no domes darbiniekiem, kas pēc amata nebūt nav saistīts ar sveicienu sūtīšanu. Bet, jāatzīst, kaut kas jauns un neparasts ir vienmēr izklaides vērts,” pauda Mārtiņš ar smaidu sejā.

Lasi arī: Janvāris un Februāris mums visiem liks pamatīgi nobālēt: “Sinoptiķi izteikušies par biedējošu prognozi”

Tādējādi šis gada sveiciens no Gata Trukšņa noteikti radīja izmaiņas ierastajā sveicienu saņemšanas rituālā Jūrmalā, iedvesmojot dažādus spekulāciju un jokiem starp pilsētas iedzīvotājiem. Bet pagaidiet, jo tas ir tikai iesākums! Jo Baiba Sipeniece tik tiešām par dažām lietām ir ļoti pārskaitusies

Lasi raksta turpinājumu nākamajā lapā

Leave a Comment