Baiba Sipeniece Tik dusmīga vēl nav redzēta! Viņa atklāti pasaka : “Tas ir spļāviens sejā!”

Jūrmalas iedzīvotāji saņēma sveicienu no Gata Trukšņa, kurā bija iekļauta ne tikai sirdsilti formulēta novēlējuma karte svētkos, bet arī atskaite par pagājušo gadu un pateicība pašvaldībai. Tomēr šis sveiciens ne visiem sagādāja prieku.

Apsveikumā Trukšnis ne tikai dalījās ar saviem labvēlīgajiem vārdiem un labojumiem par aizvadīto gadu, bet arī izteicās pozitīvi par saviem sasniegumiem, tostarp izpildot solījumu par bezmaksas vilcienu no Jūrmalas uz Rīgu. Tomēr dažiem iedzīvotājiem šī ziņa nelikās tik pozitīva, un viņi izteicās kritiski par Trukšņa rīcību.

Kritiķi, piemēram, Baiba Sipeniece-Gavare, pauda neapmierinātību par to, ka Trukšnis, esot pametis Jūrmalas mēra amatu, turpina saņemt algu no jūrmalnieku nodokļiem. Viņa uzskata, ka tā ir izsmiekla par likumdošanu un izteicās, ka būtu vēlams, lai bijušais mērs izrādītu kaut nedaudz paškritiku un novērstu publisku slavēšanos.

Viņam turpinās maksāt algu no jūrmalnieku nodokļiem. Tā ir klaja ņirgāšanās par likumdošanu.  “Šis [norāda uz Trukšņa apsveikuma kartiņu] bija lieki, Trukšņa kungs!” sacīja Sipeniece-Gavare raidījumā, izsakot savu nostāju un izraisot debates par bijušā mēra turpmāko lomu un attieksmi pret sabiedrību.

Jūrmalas dome skaidroja, ka tā nav finansiāli piedalījusies Gata Trukšņa sūtītajās apsveikuma kartiņās un neesot piešķīrusi nevienu santīmu šai iniciatīvai.

Lasi arī: Janvāris un Februāris mums visiem liks pamatīgi nobālēt: “Sinoptiķi izteikušies par biedējošu prognozi”

Sazinoties ar Trukšni, viņš noraidīja iespēju, ka pašvaldība piedalītos šī projekta finansēšanā, un aicināja nepārmērīgi interpretēt situāciju, kā arī atteikties meklēt kaut kādus negatīvus aspektus.

“Zemūdens akmeņu nekādu nav. Es jau kopš 2018. gada katru gadu sūtu šādas kartiņas. Pārsvarā es to daru par saviem līdzekļiem. Reizēm partija (Latvijas Zaļā partija) apmaksā pasta pakalpojumus, bet pārsvarā to biju darījis no saviem līdzekļiem. Šogad partija palīdzēja vairāk.  Visi bija priecīgi un apmierināti.  Domāju, ka jums arī to īpaši nevajadzētu darīt,” sacīja Trukšnis, cenšoties norādīt uz pozitīvo nozīmi, ko sniedz šāda veida apsveikumi. Viņš izteicās par savu gatavību personīgi un ar entuziasmu turpināt tradīciju, kas sākusies jau pirms vairākiem gadiem.

Vairāk skaties Video :

Leave a Comment