Latvijā sarkanais brīdinājums līdz pat 22. jūlijam! Tas ietekmēs cilvēku uzvedību

Steidzami Latvijā izplatīts sarkanais brīdinājums līdz pat šī gada 22. jūlijam. Tas kardināli ietekmēs cilvēku uzvedību un domāšanu. Ir jābūt ļoti nosvērtiem pie šīs situācijas. 

Slavenais astrologs Andis Geste savā oficiālajā Facebook lapā publicē brīdinājuma paziņojumu, brīdinot par nenovēršamu astroloģisku traucējumu, kas ilgs no 20. līdz 22. jūlijam.

Paredzamā šī notikuma intensitāte garantē sarkanā brīdinājuma izplatīšanu, kā norādīja pats cienījamais astrologs. Šajā laikā ir būtiski ņemt vērā dažādus faktorus.

Astrologs brīdina, ka tuvākajās dienās šī vētra ātri integrēs realitāti mūsu dzīvē, radot dziļu izpratni par lietu patieso kārtību. Ir jābūt ļoti mierīgam un neizrādīt agresiju.

Lasi vēl: Vien 30 gadu vecumā aizsaulē devies sportists, kuram sports ir bijis sirdī kopš bērnības: ”Viņš man aizsaulē aizgāja rokās”

Lasi arī: Latvijā sarkanais brīdinājums līdz pat 22. jūlijam! Tas ietekmēs cilvēku uzvedību

Latvijas iedzīvotājiem var būt paaugstināts uzvedības smagums un asums. Nav tā, ka ir aizliegts izbraukt no dzīvesvietas; drīzāk ieteicams izrādīt laipnību pret sevi un izrādīt izpratni pret apstākļiem, kā saka, stāties tiem pretī ar saprātu un nosvērtību.

Leave a Comment