Latviešu astroloģe nosauc vienu no svarīgākajiem datumiem 2024.gadā, kurš mainīs daudzu cilvēku dzīves

Latviešu astroloģe nosauc vienu no svarīgākajiem datumiem 2024.gadā, kurš mainīs daudzu cilvēku dzīves un būtiski tās ietekmēs. 

Kas ir astroloģija?

Astroloģija ir zinātne vai māksla, kas pēta debesu ķermeņu, it īpaši planētu un zvaigžņu, ietekmi uz cilvēku un Zemes notikumiem. Tā ir viena no pasaules vecākajām zinātnēm, un daudzas kultūras visā pasaulē ir attīstījušas savas astroloģijas sistēmas.

Pamatprincipi un aspekti astroloģijā ietver:

Zodiaks: Zodiaks ir ceļš, pa kuru pārvietojas Saule kalpojot gadu garumā, un tā ir iedalīta divpadsmit zodiaka zīmēs. Katra zodiaka zīme ir asociēta ar konkrētām rakstura īpašībām un enerģētiskajiem modeļiem.

Planētas: Astroloģijā tiek ņemtas vērā dažādas planētas un to atrašanās vietas zodiaka zīmēs un mājās. Katrai planētai tiek piešķirta noteikta simboliskā nozīme un ietekme uz cilvēku dzīvi un raksturu.

 

Dzimšanas horoskops: Dzimšanas horoskops vai natalais horoskops ir astroloģisks attēls, kas tiek izveidots, ņemot vērā dzimšanas brīdi, datumu un atrašanās vietu. Tas ietver informāciju par planētu stāvokli un to savstarpējo ietekmi.

Aspekti: Aspekti ir leņķu attiecības starp debesu ķermeņiem. Tie var būt konjunkcijas (kad planētas atrodas tuvu viena otrai), opozīcijas (kad tās atrodas pretējās zodiaka zīmēs), trigoni (kad tās atrodas 120 grādu attālumā) un citas attiecības.

Prognozēšana: Astroloģi izmanto savas zināšanas un interpretācijas, lai sniegtu prognozes par cilvēka dzīvi, notikumiem un iespējamo attīstību nākotnē. Šīs prognozes var attiekties uz īsu vai ilgu laika posmu.

Latviešu astroloģe nosauc vienu no svarīgākajiem datumiem 2024.gadā, kurš mainīs daudzu cilvēku dzīves. Šis datums gaidāms jau pēc pāris mēnešiem. Kad tas būs?

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment