Latviešu astroloģe nosauc vienu no svarīgākajiem datumiem 2024.gadā, kurš mainīs daudzu cilvēku dzīves

Šajā konkrētajā dienā saplūdīs divas nozīmīgas debesu būtnes, kas notiek tikai reizi 15 gados. Konkrēti, planētas Jupiters un Urāns saskaņosies.

Aprīļa otrā puse ir piemērots brīdis, lai savā dzīvē iekļautu svaigus un paaugstinātus principus, principus, kas ir aktuāli gan šobrīd, gan turpmākajos laikos.

Šī konverģence nozīmē prieka un nākotnes izredžu savienību. Turklāt tas simbolizē pamatprincipu un nelokāmu principu glabāšanu, kas ietver resursus, dabu, ikdienas eksistenci un dabiskos ciklus. Mūsu mūsdienu laikmetā tehnoloģiju, īpaši mākslīgā intelekta, nozīmi nevar pārvērtēt.

Kurš ir šis datums?

Lasi vēl: Par šo pat dižā Vanga brīdināja: Ko nedrīkst darīt Vecgada vakarā 31. decembrī

Šīrona arī nosauca vienu no svarīgākajiem nākamā gada datumiem – un tas ir 21. aprīlis, kas būs jau vien pēc pāris mēnešiem. Gaidīsim un vērosim, kas gaidāms.

Astrologi ir cilvēki, kuri praktizē astroloģiju, zinātni vai mākslu, kas pēta debesu ķermeņu (planētu, Zemes, Saules un Mēness) ietekmi uz cilvēkiem un notikumiem uz Zemes. Astrologi izmanto zodiaku, planētu atrašanās vietu zodiaka zīmēs un citus kosmiskos faktorus, lai sniegtu prognozes par cilvēku dzīvi, personību, attiecībām un citiem dzīves aspektiem.

Astrologi var piedāvāt dažādus pakalpojumus, tostarp:

Dzimšanas horoskops: Izveido horoskopu, pamatojoties uz dzimšanas datumu, laiku un vietu, un sniedz detalizētu analīzi par cilvēka raksturu, talantiem, izaicinājumiem un dzīves ceļu.

Personības analīze: Sniedz astroloģisku skaidrojumu par personības īpašībām, attiecībām, karjeru un citiem dzīves jautājumiem, balstoties uz debesu ķermeņu stāvokli dzimšanas brīdī.

Prognozes: Prognozē nākotnes notikumus, pamatojoties uz planētu pārvietošanos un to attiecībām.

Leave a Comment