Latviešu aktrise neslēpj asaras par dēla slikto pieredzi šajā bērnudārzā: ”Viņā mītot pūķis”

Par LTV raidījuma “Aizliegtais paņēmiens” sižetu jau kādu laiku nenorimst kaislības – daļa pieprasa nekavējoties sodīt privātā bērnudārza Rīgā “Mīlestības mājas” darbiniekus, daļa uzskata, ka sākta nomelnošanas kampaņa. Latviešu aktrise Inga Tropa-Fišere Anastasijas Kuzminovas materiālā “Šausmas Mīlestības mājā?” izdevumā “Privātā Dzīve” stāsta par dēla šausminošo pieredzi ar šo izglītības iestādi.

Pirms pieciem gadiem Ingai likās, ka viņas dēlam otrklasniekam tā ir piemērotākā izglītības iestāde. Pirmais mācību gads pagāja labi, tomēr bažīgu darīja kristīgās stundas, kad bērnos, pēc Ingas teiktā, par daudz tika sēta grēka un vainas apziņa.

Dēls mājās runāja par to, ka viņā un citos bērnos ir pūķis, kas jāizdzen. Kļuva neomulīgi svētku pasākumos, kur bērni izspēlēja grēciniekus, lūdzot, lai Dievs viņus glābj, raksta tautaruna.nra.lv

Lasi vēl: ”Lūdzieties par savu nākotni!”: Vangas māsa Slava brīdina par baisu pareģojumu

Aktrise pamanījusi, ka dēl uzvedība mainās – biežāk aizsvilās dusmās, teica, ka viņu vajag ieslēgt miera istabā, vajag telpu, kuru demolēt. Skolā skaidrots, ka Ingas dēls esot problemātisks, jo neklausa.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment