Latviešu aktrise neslēpj asaras par dēla slikto pieredzi šajā bērnudārzā: ”Viņā mītot pūķis”

“Punktu tam pielikām, kad dēls pateica, ka direktore viņam uz galvas uzlējusi ķīmisko līdzekli tualetes podu mazgāšanai un likusi turpināt tīrīt skolas podus. Iemesls – neklausīja skolotāju. Tad arī dēls sāka stāstīt, ka Mīlestības māja kādu laiku jau pārvērtusies par Šausmu māju,” saka Inga.

Lasi vēl: Valsts prezidents dalījies ar skumju vēsti – mūžībā devies liels Latvijas patriots

Kā stāsta Inga, bērnus pārmaca, sasienot viņiem rokas un kājas, un ieslēdzot miera istabās. Vingrošanā nodara bērnam sāpes, un, viņam kliedzot, pedagogi saka, ka tas ir labi, jo ar kliegšanu un sāpēm izdzenot no bērna sātanu.

Kā ziņots, “Mīlestības māja” ir privāta izglītības iestāde Rīgā – vienlaikus gan bērnudārzs, gan arī skola, no kuras pēdējā laikā saņemtas satraukuma pilnas ziņas par neparastām bērnu audzināšanas metodēm – nepaklausīgo roku un kāju siešanu un pipariem uz mēles par nesavaldīgiem vārdiem. Latvijas Televīzijas raidījums “Aizliegtais paņēmiens” operācijā “Mīlestības māja” skaidroja, kas notiek iestādē un vai tur īstenotais Latvijā izstrādātais alternatīvais pedagoģijas virziens ir piemērots darbam ar bērniem.

Leave a Comment