Laimīgā veiksmes svītra: 5 zodiaka zīmes februāra otrā pusē gaida liela veiksme

Ziema neaizmirsīs iepriecināt dažu zodiaka zīmju pārstāvjus, tāpēc vajag sagatavoties tam, ka patīkamas pārmaiņas būs neizbēgamas.

Vērsis

Otrā februāra puse uzdāvinās Vēršiem iespēju salīgt ar tiem, ar kuriem jau sen ir saspringtas attiecības, vai, ar kuriem vispār ir pārtraukti sakari.

Vēršiem ir gaidāmi veiksmīgi braucieni un pakāpšanās pa karjeras kāpnēm, protams, ja vien viņi slinkumu atstās aizmugures plānā.

Zvaigznes dos vēl vienu iespēju bijušajiem mīlniekiem, pastāv iespēja sakārtot attiecības ar bijušo otro pusīti. Galvenais atkal savienošanās procesā – likvidēt pagātnes kļūdas un problēmas.

Priekšniecība pēc nopelniem novērtēs Vēršu pūles, ja vien šīs zīmes pārstāvji spēs izrādīt piekāpšanos attiecībā uz saviem kolēģiem un sarežģītā situācijā piedāvās savu palīdzību. Tādā gadījumā panākumi karjerā būs vienkārši garantēti.

Lauva

Februāra otrā pusē Lauvas gaida romantiski piedzīvojumi. Lauvas būs apmierinātas ar savu izredzēto partneri un uz jūtām atbildēs abpusēji.

Nepieciešams vairāk laika veltīt tuviniekiem. Ieteicams sarīkot svētku vakariņas, uz kurām uzlūgt draugus un ģimeni.

Lauvām šajā periodā nāksies pielikt visas pūles darbā, lai gūtu panākumus un saņemtu apbalvojumu. Situācija ar finansēm būs pozitīva tiem zodiaka zīmes pārstāvjiem, kuriem ir parādi. Zvaigznes iesaka tos dzēst tieši šajā mēnesī.

Jaunava

Jaunavām šajā periodā visās jomās būs liels iedvesmas pieplūdums. Šis ir īstais laiks, lai strādātu pie kāda radoša projekta. Mīlas lietās liktenis arī būs labvēlīgs, zīmes pārstāvjus gaida jaunas pazīšanās un liktenīgas tikšanās.

Lasi vēl: Pēc valdības sēdes Kariņš vēršas pie iedzīvotājiem: ”Mēs pārskatīsim visus ierobežojumus un iespējams mainīsim uz šo”

Astrologi uzskata, ka šajā periodā noslēgtās laulības, garantēs ilgstošu kopdzīvi. Radošajām Jaunavām zvaigznes nešaubīgi sola panākumus.

Februārī labvēlīgi noritēs visi pasākumi, kas saistīti ar karjeru. Bet tiem, kas jau sen gribēja, bet nevarēja izšķirties, ir īstais laiks sākt apgūt jaunu specialitāti vai pilnveidot zināšanu līmeni.

Turpini lasīt nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment