Kuras zodiaka zīmes dižā Vanga uzskatīja par veiksmīgām un kuras ne. Bet viena zīme, viņasprāt, ir teju ideāla. Lūko, kurai grupai piederi tu!

Dvīņi

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji nereti ir vieglprātīgi un neuzmanīgi, un diemžēl vairāk nekā citi nonāk sliktu ieradumu un kaislību varā. Visums pret Dvīņiem izturas tikpat bezrūpīgi un virspusēji, kā viņi izturas pret apkārtējiem.

Lai izpelnītos augstāko spēku aizbildniecību, šajā horoskopa zīmē dzimušajiem ir jāpārstāj krist no vienas galējības otrā, jākļūst nopietnākiem un jāizveido pašiem savs viedoklis, nevis jāiet citu pavadā.

 

Vēzis

Šīs zodiaka zīmes pārstāvju problēma ir pesimisms. Nemitīgā nomāktība un žēlošanās atbaida pat vistuvākos cilvēkus, un tas ir daudzu neveiksmju cēlonis. Vēži ir ģimenes cilvēki, vienmēr labi nodrošināti, ciena omulību mājās. Viņiem vajag tikai nedaudz vairāk optimisma – tad dzīve iegūs pavisam citas krāsas!

 

Mežāzis

Šajā zodiaka zīmē dzimušie ir īsti darbarūķi, taču visa viņu dzīve ir cīņa ar šķēršļiem, kurus visbiežāk viņi izveido paši. Tomēr Mežāžiem ir visas iespējas tikt galā pat ar pašām sarežģītākajām problēmām.

Mežāži no dabas ir izturīgi, neatlaidīgi un neticami mērķtiecīgi. Bet – ja šīs īpašības netiek attīstītas no bērnības, tad tavā dzīvē baltās strīpas var arī neiestāties.

 

Zodiaka zīmes ar īpašām spējām

Pēc Vangas pārliecības, daudziem šo zīmju pārstāvjiem piemīt īpašs dabas dotums – ekstrasensorās uztveres spēja. Viņiem bieži ir pravietiski sapņi un viņi var paredzēt nākotni. Daudziem šīs spējas snauž, taču tās var viegli pamodināt un attīstīt.

 

Ūdensvīrs

Šajā zodiaka zīmē ir dzimuši daudzi dziednieki un izgudrotāji; viņi redz pravietiskus sapņus biežāk nekā citi. Par Ūdensvīriem bieži saka, ka viņi nav no šīs pasaules – viņi ir nākotnes cilvēki, kas apsteiguši savu laiku. Ūdensvīri spēj prognozēt nākotnes notikumus un rada lietas, kas viņu laikabiedriem ir nesaprotamas.

Vanga norādījusi uz faktu, ka daudzi agrāko laiku zinātniskās fantastikas grāmatu autori, kas savos daiļdarbos paredzēja tagadni, bija dzimuši tieši Ūdensvīra zīmē.

 

Strēlnieks

Šajā zodiaka zīmē dzimuši daudzi dziednieki un gaišreģi. Viņiem pat nav jāpieliek īpašas pūles, lai attīstītu savas dabas dotās dāvanas – viņiem tās ir jau no mazotnes.

Sabiedriskie un draudzīgie Strēlnieki darbojas kā īsti sargeņģeļi saviem mīļajiem – viņi ārstē, dod gudrus padomus, skaidro dīvainus sapņus un prognozē nākotni. Daudzi no viņiem cilvēku likteņus lasa kā atvērtu grāmatu.

 

Auns

Dažkārt šķiet, ka šajā zodiaka zīmē dzimušie ir īsti likteņa lutekļi, jo Visums palīdz neatlaidīgajiem un mērķtiecīgajiem Aunam it visā. Patiesībā tā nebūt nav. Izrādās, ka daudziem veiksmīgiem šīs horoskopa zīmes pārstāvjiem piemīt īpašas vizualizēšanas spējas. Viņiem atliek vien izteikt vēlēšanos, iedomāties, ko viņi gribētu, un tas noteikti piepildīsies. Noderīga spēja, vai ne?

Vanga iesaka Auniem biežāk sniegt bezmaksas palīdzību citiem cilvēkiem, jo tad viņu ekstrasensorās spējas tikai vairosies un nesīs labus rezultātus.

 

Jaunava

Varētu šķist – kā gan daba var apveltīt pedantiskās, vēsās, pragmatiskās un brīžiem netikumīgās Jaunavas ar pārdabiskām spējām? Bet, pēc Vangas paustā, tieši Jaunavas zīmē visbiežāk dzimst unikāli, apdāvināti un teju vai ideāli cilvēki!

Jaunavas ļoti smalki izjūt apkārtējos, tām piemīt dziļa empātija un spēja izmantot to paredzētajam mērķim, tāpēc ar Jaunavām ieteicams veidot draudzīgas attiecības. Šīs zīmes pārstāvji ir līdzjūtīgi un vienmēr nāks palīgā, taču, ja viņus aizvainosi, no problēmām izvairīties neizdosies.

Lasi vēl: ”Ugunsgrēka” aktiera dzīvesbiedre atklāja par viņa pēdējām dzīves dienām un pat stundām

Tieši šo zodiaka zīmi Vanga ir īpaši izcēlusi, uzskatot Jaunavu par ideālu un harmonisku gan fiziskajā, gan garīgajā līmenī. Viņas izpratnē Jaunava un perfekcionisms ir sinonīmi, jo visu, ko uzņemas šīs zīmes pārstāvji, viņi cenšas novest līdz pilnībai.

Ja tev patika šis raksts, atzīmē to ar “patīk”, komentē un dalies sociālajos tīklos!

 

Leave a Comment