Kuras zodiaka zīmes dižā Vanga uzskatīja par veiksmīgām un kuras ne. Bet viena zīme, viņasprāt, ir teju ideāla. Lūko, kurai grupai piederi tu!

Pasaulslavenā bulgāru gaišreģe Vanga zodiaka zīmes sadalīja trijās grupās. Vienā iekļauti tie, kuriem dzīvē veicas, bet otrā – “lūzeri”, kuriem pastāvīgi vajā nedienas. Savukārt trešā grupa varētu sacensties ar pašu gaišreģi, jo tās pārstāvji ir apveltīti ar ezotēriskām spējām.

Kurai grupai pieder tava zodiaka zīme? Laimīgajiem, ezotēriķiem vai neveiksminiekiem? Varbūt tev pat ir paveicies piedzimt zem sevišķi laimīgas zvaigznes, jo Vanga īpaši izcēla vienu zodiaka zīmi, apgalvojot, ka starp tās pārstāvjiem ir milzīgs skaits gandrīz vai ideālu cilvēku. Noskaidrosim!

Horoskopa zīmes, kurām smaida laime

Šajās zodiaka zīmēm dzimušie ir patiesi veiksmīgi un laimīgi. Protams, arī viņiem gadās ķibeles un nepatikšanas, bet tikai pašu vainas dēļ. Ja viņi nepārkāpj dievišķos likumus un ciena Visuma pamatprincipus, tad izpelnās augstāko spēku labvēlību, jo ir apveltīti ar spēcīgu pozitīvo enerģiju un īpašu spēku.

Vērsis

Kā likums, šajā zodiaka zīmē dzimušie stingri stāv uz kājām. Viņi neatlaidīgi virzās uz iecerēto mērķi. Vēršiem pirmajā vietā ir ģimene, tāpēc viņi darīs visu iespējamo, lai nodrošinātu saviem mīļajiem materiālo labklājību. Vienīgais Vērša trūkums ir neticama ietiepība un nespēja rast kompromisu – tieši tas visbiežāk noved pie problēmām dzīvē.

 

Vai tu zini no kurām populārām ārzemju filmām ir šie kadri?

Pārbaudi savas zināšanas un aizpildi testu par slavenām ārzemju filmām!

1 / 2

Vai tu zini no kuras slavenas ārzemju filmas ir šis kadrs?

2 / 2

Vai tu zini no kuras slavenas ārzemju filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 73%

0%

 

Skorpions

Šīs horoskopa zīmes pārstāvjus var salīdzināt ar ledus bluķi – viņi šķiet aukstasinīgi un nesaudzīgi, pārliecināti par sevi un savu rīcību, nežēlīgi izrēķinās ar ienaidniekiem un skaudri atriebjas pat par mazāko apvainojumu. Patiesībā Skorpioni ir ļoti neaizsargāti un jūtīgi, taču viņi rūpīgi slēpj šīs īpašības, uzskatot tās par vājuma pazīmi.

Šajā zodiaka zīmē dzimušie vienmēr ir veiksmīgi, apveltīti ar uzņēmību un labi prot veidot karjeru. Bet šiem ļaudīm ir jāiemācās uzticēties citiem, nebaidīties parādīt savu cilvēcību, pretējā gadījumā viņi var zaudēt visu, ko ieguvuši, tostarp mīlestību.

Lauva

Šīs horoskopa zīmes pārstāvju patronese ir pati Saule, tāpēc Lauvu pamatoti var saukt par laimīgu un veiksmīgu. Lauvām dzīvē viss izdodas.

Taču Vanga brīdina, ka Lauvām raksturīga tā dēvētā zvaigžņu slimība, kas var nopietni sabojāt attiecības ar apkārtējiem, tāpēc gaišreģe ieteikusi šajā zodiaka zīmē dzimušajiem iegrožot savu egocentrismu – kritiens no pjedestāla var būt ļoti sāpīgs.

Zivis

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir patīkami, sapņaini, laipni, līdzjūtīgi un gandrīz vienmēr mīl un ciena citus. Varbūt Zivīm viss izdodas tāpēc, ka tām ir daudz debesu aizbildņu? Zivīm ir pārsteidzošas spējas – viss, ko tās vēlas, parasti piepildās jau pavisam drīz. Taču jāmin, ka šie jaukie cilvēki dažkārt ir pārāk neuzmanīgi un vieglprātīgi, tāpēc var piedzīvot zaudējumus.

 

Kurām zodiaka zīmēm dzīvē visbiežāk neveicas?

Vanga norādījusi, ka šīs zodiaka zīmes nevar klasificēt kā absolūtas neveiksminieces, taču dzīvē to pārstāvjiem tiešām neklājas viegli. Šķiet, ka Visums viņus pārbauda, ​​uzsūtot arvien jaunas nedienas. Bet aklā gaišreģe ir minējusi vairākus padomus, kas arī šiem ļaudīm palīdzēs noķert veiksmi aiz astes.

 

Svari

Gudrība, diplomātiskums un mierīgums – tās ir galvenās Svaru īpašības. Šīs zīmes pārstāvji visaugstāk vērtē harmoniju un līdzsvaru. Viņi ir ļoti sabiedriski, vienmēr nāks palīgā, neprot atteikt citiem un sagaida to pašu no apkārtējiem.

Vanga iesaka Svariem vairāk domāt par sevi un nebaidīties uzņemties atbildību par savu rīcību. Esi izlēmīgāks visās dzīves jomās, un tad zvaigznes tev uzsmaidīs.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment