Kur tagad ir Anastasija Zavorotņuka: kā viņa cīnās ar vēzi, no kurienes radās baumas par aizsaulē aiziešanu, ģimenes papildinājums – jaunākās ziņas par seriāla “Mana mīļā aukle” zvaigzni

Informatori viņu informējuši, ka Anastasija Zavorotņuka jau sen ir aizgājusi mūžībā un iemesls, kāpēc to slēpj, pēc viņa domām, ir daudzie kredīti, un viņas aiziešanas no dzīves afišēšana var pasliktināt ģimenes finansiālo stāvokli.

Blogeris arī ziņoja, ka saņēmis informāciju no kādas sievietes, kas apmeklējusi Tatjanas Navkas ledus šovu, kurā janvārī uzstājās arī Pjotrs Černišovs.

Šī meitene esot regulāri apmeklējusi šādus projektus un šogad pamanījusi, ka no slidotāja “salauztā stāvokļa” – nekas nav palicis. Pēc viņas domām, viņš izskatās – “atbrīvots no sloga”, un tādu pašu viedokli pauda arī tie, kas viņu pavadīja uz šovu.

Blogers uzsver, ka Annas Zavorotņukas ilgstošā uzturēšanās ārzemēs (ASV vai Dubaijā) uz viņas mātes smagā stāvokļa fona rada jautājumus. Pamatojoties uz iepriekš minētajiem argumentiem, blogeris sacīja, ka dažkārt pat vistrakākās baumas laika gaitā izrādās patiesas.

Kanālā “5 minūtes” ar 71,7 tūkstošiem abonentu tika publicēts ziņojums, ka it kā Trojekurovskas kapsētā notikušas Krievijas Federācijas Nopelniem bagātās mākslinieces Anastasijas Zavorotņukas .b.ē.r.e.s, kura mirusi 2024. gada 16. janvārī.

Tajā pašā laikā nekādi fakti, kas to apstiprinātu, nav minēti, un attiecīgā informācija izskan uz aktrises fotogrāfiju fona, kas ir brīvi pieejamas tīklā.

Lasi vēl: Vīrietis pēc bijušās sievas bērēm devās prom no kapiem. Bet tad viņš ieraudzīja kādu puisēnu un burtiski sastinga

Pamatojoties uz iepriekš minēto, izriet, ka ticamas informācijas par aktrises Anastasijas Zavorotņukas reālo stāvokli pašreizējā laika posmā joprojām plašsaziņas līdzekļiem nav. Tāpēc ir vērts novēlēt veselību un izturību “skaistajai auklītei” un viņas tuviniekiem.

 

Leave a Comment