Kulakova meita dalās ar emocionālu vēstījumu, atmiņām un pārdomām par savu tēvu, kurš vakar devās aizsaulē

Šīs nedēļas sākumu Latviju un tās sabiedrību pārsteidza sēru vēsts par izcilā mūziķa un komponista Jura Kulakova došanos mūžībā.

Interneta vidē Latvijas iedzīvotāji izteica līdzjūtību Jura Kulakova draugiem, ģimenei un talanta cienītājiem, veltīja komponistam skaistus un emocionālus vārdus, kā arī atcerējās mirkļus, par kuriem daudzi nemaz nebija dzirdējuši.

Līdzjūtības vārdus izteica, protams, arī Latvijas Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs:

“Šī diena nāk ar skumju ziņu: mūžībā devusies Latvijas mūzikas leģenda Juris Kulakovs. Visdziļākā līdzjūtība tuviniekiem un visiem viņa talanta cienītājiem. Tas spurainais, nepieradinātais un lieliskais laikmets palēnām aiziet vēsturē”, interneta vidē raksta prezidents. 

Lasi vēl: Nekad neņemiet šīs lietas pat no saviem radiniekiem un nedodiet tās nevienam – citādi jūs vienmēr būsiet nabadzīgi un slimi

Atgādināsim, ka vakar Jura Kulakova sieva Laura atklāja, ka viņa aizsaulē aiziešanas notika ātri un neviens to nebija gaidījis. Viņa noteica, ka viņš esot aizgājis viņsaulē ar notīm rokās.

Arī Jura Kulakova meita dalījās ar savām pārdomām un emocijām tēva aiziešanas brīdī. Viņa veltījusi ierakstu ”Facebook” savam tēvam, kuru izlasot lika daudziem iedzīvotājiem emociju iespaidā pat nobirdināt asariņu.. Šis ir tiešām dziļi un no visas sirds! 

 

Ierakstu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment