Kristaps Zutis “Tinder” meklē 21 līdz 60 gadus vecas dāmas, kā arī neslēpj, ka ir precēts; Ko par šo saka Elīna?

Nesen tika atklāts, ka bokseris Kristaps Zutis “Tinder” meklē 21 līdz 60 gadus vecas dāmas, kā arī neslēpj, ka ir precēts. Ko par šo saka Elīna un kā reaģē uz šo situāciju?

2023. gadā  īpaši slepenā kāzu ceremonijā apprecējās slavenais bokseris Kristaps Zutis un digitālā satura veidotāja Elīna Pakalne. Neviens nemaz nenojauta, ka abi slepus plāno apprecēties.  Nezināja pat vecāki.

Svarīgo un nozīmīgo dzīves notikumu iemūžināja kameras, un pie televīzijas skatītājiem jau no 19. decembra nonāca ekskluzīvās kāzu sērijas, kas bija skatāmas pašmāju realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra”.

Pagājušā gada pavasarī Zutis bildināja Pakalni. Tomēr vasaras vidū pāris pēkšņi atklāja savu attiecību pārtraukšanu. Tomēr neilgi pēc šī paziņojuma sāka parādīties ziņojumi, kas liecināja par abu personu klātbūtni kopā, tādējādi radot jautājumu: vai viņu šķiršanās bija patiesa?

Tomēr drīz vien abi slepus apprecējās un šobrīd ir kopā laimīgi. Piedalās dažādos projektos kopā. Tomēr pirms neilga laika izskanēja ziņa, ka Kristaps Zutis iekš ”Tinder” meklē sievietes un viņām nebaidās teikt, ka ir precējies.

 

Lasi vēl: Ieraudzīju iereibušu vīrieti guļam sniegā. Vajadzēja rīkoties. Tu neticēsi kā šis viss beidzās!

Kas ir Tinders?

Tinders ir tiešsaistes iepazīšanās platforma, kas ļauj cilvēkiem atrast potenciālos partnerus, izmantojot mobilo lietotni vai interneta vietni. Šī platforma darbojas pēc vienkārša principa: lietotāji pārlūko citu lietotāju profilus un sazināties savā starpā.

Bokseris Kristaps Zutis iepazīšanās lietotnē “Tinder” meklē 21 līdz 60 gadus vecas dāmas. Atklāj, ka labprāt atbild par jautājumiem par sievu. Kas zināms un kā reaģēja Elīna?

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment