Jūsu spēki pieaug! Kurām zodiaka zīmēm liktenis izmainīsies no 16. februāra?

Taroloģe Janko sniedza prognozi, kam drīzumā gaidāmas pārmaiņas. Kā zināms šis ir īpašs laiks, kad mēness fāze ir ļoti pretīmnākoša cilvēkiem. 

 

Vērsis

Ja pēdējā laikā nejuties vislabāk, tagad vari pamanīt veselības stāvokļa uzlabojumus. Tomēr paies diezgan ilgs laiks, līdz jutīsieties pilnībā vesels. Šī iemesla dēļ tev var neizdoties paveikt tik daudz, cik esi plānojis.

Šī nedēļa būs bagāta ar jaunām tikšanās reizēm un dzīviem dialogiem. Sāc pievērst uzmanību cilvēkiem sev apkārt, un tev būs iespēja izkļūt no savu problēmu apburtā loka.

No jauna noticēsi sev, ja pēkšņi mazas neveiksmes ir izsitušas tevi no ierindas. Trešdien iespējams nopietns pārbaudījums darbā. Pieķeries parādiem un projektiem.

Sestdiena var iepriecināt ar negaidītu finansiālu ieguvumu vai jauku dāvanu. Nedēļas otrajā pusē zvaigznes iesaka doties ceļojumā. Ļauj sev atpūsties un vairāk skaties apkārt, nevis telefonā. Pastāv liela varbūtība, ka ceļā kādu satiksi.

 

Skorpioni

Lieliskai pašsajūtai un šarmam nebūs robežu. Lai palielinātu savu pievilcību, dodies uz skaistumkopšanas salonu. Iespējams, tev nebūs kardināli griezt matu, bet tikai jāizveido moderns matu griezums vai jauns manikīrs. Jebkurā gadījumā būsi apmierināts ar rezultā

Lasi vēl: Šo trīs zvaigžņu zīmju pārstāvju dzīvi sākot ar nākamo nedēļu pamatīgi mainīs kāda persona no pagātnes

Lasi vēl: Ieraudzīju iereibušu vīrieti guļam sniegā. Vajadzēja rīkoties. Tu neticēsi kā šis viss beidzās!

Pēdējā laikā esat daudz strādājis, un jūsu iekšējie resursi ir nedaudz izsīkuši. Zvaigznes iesaka šonedēļ neuzkraut sev uz šķīvja pārāk daudz. Dariet tikai būtiskāko, rūpīgi nosakot prioritātes.

Nevajag uztraukties darbā. Kolektīvs nav tavā pusē, taču viss atrisināsies pats no sevis, ja neiesaistīsies konfliktos. Tev būs izdevīga tikšanās ar draugiem.

Brīvdienās ir iespēja romantiskai tikšanās reizei. Nedēļas nogalē dodies pastaigā pa parku vai apmeklē peldbaseinu. Tu uzreiz sajutīsi enerģijas pieplūdumu.

 

Nākošās zodiaka zīmes lasiet tālāk

Leave a Comment