Krievija noliedz Vladimira Žirinovska nāvi; lūk, kā viņi paskaidroja šo situāciju!

Piektdien, 25.martā aģentūrai “RIA Novosti” Krievijas parlamenta augšpalātas Federācijas padomes deputāts Vladimirs Proņuškins paziņoja, ka miris 75 gadus vecais Liberāldemokrātiskas partijas līderis Vladimirs Žirinovskis, vēstī aģentūra “LETA”.

Tomēr dažas minūtes vēlāk Krievijas Veselības ministrija noliedza ziņas par viņa nāvi. “Vladimira Žirinovska stāvoklis vērtējams kā stabils,” sacīts ministrijas paziņojumā, raksta la.lv

Jau tika vēstīts, ka Žirinovskis pirms kāda laika sasirdzis ar Covid-19 un jau kādu laiku ārstējas slimnīcā. Ilgu laiku viņš atradies komā.

Lasi vēl: Krievu dziedātāja komentē ziņu, par viņas vārda iekļaušanu Latvijā nevēlamo personu sarakstā

Izdevums “Latvijas Avīze” raksta: “75 gadus vecais Žirinovskis pazīstams kā viens no impēriskāk noskaņotajiem Krievijas politiķiem, vēl ilgi pirms tas bija kļuvis par “labo toni” Kremļa politikā.

Piemēram, viņš savulaik solījis, ka Krievija turpinās pasaules iekarošanu un pienāks diena, kad “krievu karavīri nomazgās zābakus Indijas okeānā”. Tāpat Žirinovsksis aicinājis pār Baltijas valstīm izkaisīt radioaktīvos atkritumus un izteicis daudzas citas šķietami absurdas domas.

Vienlaikus daudzi politikas eksperti atzīst, ka šos izteikumus nevar ignorēt, jo “kas Žirinovskim uz mēles, tas Putinam prātā”. Pašlaik apstiprinājies, ka šī atziņa nav bijusi tālu no realitātes.”.

Leave a Comment