Ko aizsaulē aizgājušie tuvinieki vēlas mums pateikt, ja redzam viņus sapņos. Skaidro “Ekstrasensu cīņu” zvaigzne Viktorija Raidosa

Maksims atkal ieradās pie ekstrasenses

Tomēr pēc pāris dienām Maksims atgriezās pie Viktorijas un sūdzējās, ka viņa esot slikti paveikusi savu darbu. Kad viņš kārtējo reizi veda meitu pie vecmāmiņas, viņa aizmugurējā sēdeklī sāka pārāk aktīvi uzvesties. Tas novērsa Maksima uzmanību un viņš uzbrauca izsistam stiklam, automašīna saslīdēja un gandrīz ietriecās laternas stabā. Bet naktī nelaiķe sieva Irina atkal atnāca pie viņa sapnī un bloķēja ceļu uz viņa automašīnu.

Tad ekstrasense izlika Taro kārtis un redzēja, ka pirms apprecēšanās ar Irinu Maksims saticies ar citu meiteni, vārdā Dašu. Abi bija kopā diezgan ilgi un kala nākotnes plānus, bet pēc tam attiecības sāka pasliktināties. Bet, kad Irina aizgāja viņsaulē, Daša bija pirmā, kas palīdzēja un atbalstīja Maksimu. Ekstrasense, vadoties pēc kārtīm, pareģoja, jau drīz šī sieviete atkal būs kopā ar Maksimu.

 

Kas notika 5.datumā

Ekstrasense ilgi domāja, bet naktī Maksims sapnī redzēja sievieti, kura rakstīja skaitli 5 – tā bija Irina. Ekstrasense uzstāja, lai Maksims 5.datumā neiet uz darbu.

Vīrietis paklausīja un lūdza citam menedžerim aizstāt viņu. Un tas izrādījās pareizs lēmums, jo 5.datuma vakarā notika īsta krimināldrāma. Kad kārtējā automašīna ieradās servisā, īpašnieks lūdza nomainīt saplīsušo riepu, un mehāniķis ķērās pie darba, savukārt šoferis par apkalpošanu samaksāja kasē.

 

Tomēr menedžeris nolēma pārbaudīt darba kvalitāti. Ejot garām bagāžniekam, viņš pamanīja, ka tas ir nedaudz atvērts. Mēģinot to aizvērt, viņš bagāžniekā ieraudzīja melnus maisus. Tas radīja aizdomas, un menedžeris nolēma pārbaudīt maisu saturu. Šajā brīdī automašīnas īpašnieks atgriezās un paķēra lauzni, dodoties pretī menedžerim, kurš bija apstulbis no notiekošā. Menedžerim bija tieši tāda pati mašīna kā Maksimam.

Menedžeris mēģināja bēgt, taču šoferis viņu panāca un ar lauzni iesita pa galvu. Pēc tam menedžeris nokrita. Tajā brīdī notikuma vietā ieradās mehāniķi, kuri tikko bija beiguši savu maiņu. Viņi pamanīja As**s peļķi un ievainoto menedžeri. Viņiem izdevās aizturēt noziedznieku un izsaukt policiju un ātro palīdzību. Neskatoties uz visiem pūliņiem, cietušo glābt tā arī neizdevās.

Ja Maksims tajā dienā būtu devies uz darbu, par Slep**vas upuri būtu kļuvis viņš. Mūžībā aizgājusī sieva Irina sapnī brīdināja par briesmām, saistot tās ar konkrētu automašīnu, taču atraitnis domāja, ka tiek brīdināts par iespējamu negadījumu un ilgi nesaprata, ka patiesībā draud pavisam citādas briesmas.

Lasi vēl: No šodienas līdz 18.oktobrim ļoti patīkama ziņa visiem Latvijas iedzīvotājiem no ”Omniva”

Maksims bija pateicīgs, ka nelaiķe viņam parādīja pareizo ceļu, un, kad viņš nākamajā rītā pamodās, beidzot sajuta iekšēju mieru un mieru, saprotot, ka ir kļūdījies un nepareizi interpretējis pravietiskos sapņus.

 

 

Leave a Comment