No šodienas līdz 18.oktobrim ļoti patīkama ziņa visiem Latvijas iedzīvotājiem no ”Omniva”

No šodienas līdz pat 18.oktobrim ļoti patīkama ziņa visiem Latvijas iedzīvotājiem no ”Omniva”. Šī ir patiesa jauka ziņa, kura iepriecinās ļoti daudzus. 

Omniva ir globāli atzīts pasta un loģistikas uzņēmums, kas atrodas Tallinā, Igaunijā un kura darbība aptver visas Baltijas valstis. Uzņēmums, kas iepriekš bija pazīstams kā Eesti Post, 2014. gada jūnijā piedzīvoja nosaukuma maiņu.

No 2014. gada jūnija vienotais Omniva zīmols ietver pakalpojumus, kas agrāk tika atzīti ar dažādiem nosaukumiem, piemēram, Post24 pasta automāti, ELS kurjerpakalpojumi, Kirjakeskus pasta centrs un eArvekeskus e-rēķinu centrs.

Ir svarīgi atzīmēt, ka Omniva turpina izmantot nosaukumu Eesti Post departamentam, kas ir atbildīgs par pasta pakalpojumu pārvaldību Igaunijā.

 

 

Lasi vēl: Tiek paziņots, ka jau no 1.oktobra šai iedzīvotāju kategorijai tiks palielināts pabalsts! Kāda būs gaidāmā summa?

”Omniva” vēlas informēt iedzīvotājus ar ”dāvināšanas drudzi”. Un iepriecināt iedzīvotājus ar ļoti jauku žestu un informāciju no ”Omniva” pārstāvjiem.

Kāds ir šis žests?

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment