Klusi savās mājās aizsaulē devusies leģendārā Tīna Tērnere; daudzi uzskata, ka viņa netika pāri šim pārdzīvojumam

Trešais zvaigznes dzīvesbiedrs bija vācu mūzikas producents Ervīns Bahs. Viņa apprecējās ar viņu 2013. gadā. Bahs ir 17 gadus jaunāks par Tērneri.

Tīna Eiropā dzīvo kopš 80. gadu vidus. 1986. gadā viņa pārcēlās uz Londonu, pēc tam uz Ķelni un Nicu, un vēlāk uz Šveici. 2013. gada rudenī dziedātāja oficiāli atteicās no savas Amerikas pilsonības par labu Šveices pilsonībai.

Dziedātāja nodzīvoja tikai sešus mēnešus pēc sava jaunākā dēla n.ā.v.e.s. 62 gadus vecais Ronijs Tērners arī n.o.m.i.ra no vēža. Viņš tika atrasts m.i.r.is Sanfernando.

Kaimiņi izsauca policiju un mēģināja vīrietim palīdzēt, taču viņu pūles bija veltīgas. Iepriekš vīrietim bijušas problēmas ar likumu – viņš vairākas reizes aizturēts.

Lasi vēl: Ilgi gaidītais “WhatsApp” atjauninājums beidzot ir pieejams arī saviem lietotājiem; simtiem cilvēki pat neslēpj prieku

Bet pirms četriem gadiem aizsaulē devās zvaigznes vecākais dēls Kreigs. Tolaik viņam bija 59 gadi. Vīrieša ķermenis  tika atrasts viņa mājās Studiositijā, Kalifornijā.

 

Leave a Comment