Klimata šausmas: Beidzot Latvijas sinoptiķi prognozē, kad gaidāms pirmais spēcīgais putenis

Ārzemju meteorologi ir sastādījuši prognozi novembrim. Pēc ekspertu domām, rudens beigas lielākajā daļā Eiropas, tostarp Latvijas reģionu būs tik nenormāls, ka tas biedē pašus sinoptiķus.

Meteoroloģiskā dienesta Gismeteo eksperti pastāstīja, ko sagaidīt no šī gada novembra. Pēdējais rudens mēnesis sagaidīs Latvijas iedzīvotājus ar nenormālu aukstumu, kas nav raksturīgs vidējam novembrim.

Dažviet pēc sinoptiķu teiktā, novembra sākums solās būt silts, temperatūra būs aptuveni plus 10-12 grādi, bet mēneša vidū termometra stabiņi strauji noslīdēs līdz mīnus 15 grādiem, un sāksies spēcīgas snigšanas.

Lasi arī: Mūžībā aizgājis cienījams radio vadītājs un mūziķis; “Viņš ierakstīja ziņu pārraidi, un tad viņam kļuva slikti…”

Pēdējais rudens mēnesis centrālajā daļā sāksies ar nenormālu siltumu, pēc ekspertu domām, gaisa temperatūra būs līdz pat plus 14 grādiem. Tuvāk novembra vidum termometru stabiņi noslīdēs līdz mīnus pieciem grādiem, bet beigās atkal sasniegs plus 7-8 grādu atzīmi.

Bet viskaprīzākie novembrī būs centrālās Eiropas daļas teritorijās: pēc meteorologu domām, saule gandrīz visu mēnesi nerādīsies, un pastāvīgos lietusgāzes nomainīs sniegputeņi un otrādi.

 

Arī interesanti:

Tūkstošiem iedzīvotāji savā kontā saņems pārmaksāto nodokļu naudu, ja EDS būsiet izdarījuši šo!

Es nejauši uzzināju, ko mans draugs domā par manu ģimeni. Viņš vienkārši neizslēdza telefonu…

Kā pareizi uzvesties ar vīrieti: saprātīga egoisma princips

 

Leave a Comment