Klajā nāk ziņa, ka talantīgs aktieris vairs nespēj staigāt un dzīvo nabadzībā; ieraugot šo skatu pārņem trīsas

Skumjas ziņas par kādu slavenu aktieri, kurš tagad atrodas uz nabadzības sliekšņa. Televīzijas pārstāvji devās pie viņa noskaidrot vai tā ir taisnība un diemžēl skats pavērās briesmīgs. 

Baltkrievu aktieris Sergejs Kretovs kļuva slavens jau agrā bērnībā, pateicoties lomai padomju filmā “Denisa Korabļova apbrīnojamie piedzīvojumi”.

Bet, kā tas bieži mēdz notikt, liktenis pret Kretovu nebija pārāk labvēlīgs. Tagad viņam ir 52 gadi, un viņš vairs nevis dzīvo, bet gan izdzīvo savā mazajā dzīvoklītī Minskā, atrodoties uz nabadzības sliekšņa. Daudzi, kas atceras jauno aktieri, uzdod jautājumu, kas ar viņu noticis.

 

Sergeja Kretova dzīvoklī var ienākt ikviens, kas to vēlas, jo durvis gandrīz vienmēr ir vaļā. Turklāt Kretovam nav ko slēpt – visu, kas bija vērtīgs mājās, viņš jau sen pārdevis, lai iegūtu naudu alkoholam.

“Reiz veikalā iepazinos ar vīrieti, viņš arī gribēja iedzert. Mēs atbraucām pie manis, un tad es pamodos slimnīcā ar galvas traumu. Acīmredzot viņš man uzbruka, bet es neko neatceros, ” – stāstīja Kretovs.

Lasi vēl: Tuvojas gada labākā diena: 23. aprīlis ir dziedināšanas likteņa diena, tomēr ir jāzina daži noteikumi, lai šī enerģija apņemtu tavu auru

Grūtības sākās pirms vairākiem gadiem, kad nomira Kretova māte, kuru viņš pats kopa. Tam sekoja problēmas ar sievu, viņa aizbēga pie viņa drauga, bet vēlāk nomira suns, kuru viņš ļoti mīlēja.

 

Diemžēl skats pie aktiera mājās pavērās stindzinošs – skaties tālāk

Leave a Comment