Klajā nāk ziņa, ka talantīgs aktieris vairs nespēj staigāt un dzīvo nabadzībā; ieraugot šo skatu pārņem trīsas

Būdams bezdarbnieks, viens pats mazā, pārblīvētā dzīvoklītī, Kretovs arvien vairāk iegrima alkoholā, kurš nežēlīgi nomāca viņa veselību un garīgo stāvokli.

Vairāki viņa draugi lūdza Andreju Malahovu palīdzēt vīrietim. Tad Kretovs nokļuva šovā “MALAHOV”, kur viņš dalījās ar savu dzīvi.

Tagad viņa dzīvoklī ir atslēgta elektrība, virtuvē ir tikai gāzes plīts, uz kuras viņš ik pa laikam gatavo vienkāršas maltītes. Bet problēma ir tā, ka viņš tik tikko spēj kustēties un runāt, jo alkohols ir gandrīz pilnībā nogalinājis viņa ķermeni.

“Pirms pieciem gadiem man sākās kustību problēmas kājās. Tās nesāp, bet diez vai var mani noturēt. Reiz mēģināju kodēties, izturēju piecus mēnešus. Tagad cenšos izdzīvot. Man neviens nepalīdz,” – sūdzas bijušais aktieris.

Dzīvoklis ir šausmīgā stāvoklī, tajā izplatās pelējums, katlos pūst ēdiens, un uz grīdas guļ pudeles. Kaimiņi viņam palīdz uzkopt dzīvokli, taču tas nenotiek regulāri.

Lasi vēl: “Vai tavs vīrietis tā saka?”; Ja vīrietis tev saka vienu no šīm trim frāzēm, viņš tevi nemīl

Sergejs saprot, ka viņam pēc iespējas ātrāk jāatsakās no alkohola, lai atgūtu dzīvi un tiktu galā ar savām problēmām, taču līdz šim Kretovs nespēj izdomāt, kā to izdarīt.

Leave a Comment