Kažeta Ahmetžanova atklājusi, kurām zodiaka zīmēm bieži ir slikta veiksme un viņi to piesaista

Slavenā šamane un zīlniece Kažeta Ahmetžanova ir pārliecināta, ka starp visām Zodiaka zīmēm ir tādas, kuras bieži vajā nelaime.

Parasti viņu raksturs ir diezgan sarežģīts, šī iemesla dēļ viņiem nereti neveicas. Viņi biežāk nekā citi cilvēki saskaras ar problēmām un spēj veikt neapdomīgas darbības.

Auni vienmēr un visā cenšas ieklausīties tikai sevī. Viņi visu dara tā, kā paši vēlas. Tieši šāda uzvedības taktika noved viņus pie nopietnām kļūdām. Viņi bieži ir konfliktu dalībnieki.

Turklāt Auniem ir grūti novest visas lietas līdz galam. Bieži vien viņi kaut ko nespēj izdarīt no pirmās reizes. Šī iemesla dēļ viņi ātri zaudē interesi. Draugi no viņiem novēršas, bet ienaidnieku parādās arvien vairāk.

 

Vēzis – infantili un visai pasaulei atvērti cilvēki. Viņi spēj just līdzi, nekad nevienam neatsaka palīdzību. Tajā pašā laikā Vēži bieži vien tiek maldināti. Apkārtējie cilvēki deleģē viņiem savus pienākumus, izmantojot viņu laipnību.

Lasi vēl: Toms Bricis paziņo ilgi gaidītos jaunumus par pavasari! Vai beidzot varam atvadīties no ziemas pavisam?

Vēžiem ir jārisina tikai citu cilvēku problēmas, aizmirstot par savām vajadzībām. Galu galā viņi nonāk briesmīgā situācijā, kad neviens viņiem neatnāk palīgā. Taču viņi neklausās tajos, kas cenšas viņus brīdināt par nepatikšanām.

 

Skorpioniem piemīt milzīgs gribasspēks. Viņu veiksme ir tieši atkarīga no tā, kā viņi izmanto savu veiksmi. Viņi var aizsargāt vājos. Bet, ja viņi to nevēlas darīt, viņi kļūst par tirāniem.

Skorpioni ir gatavi iznīcināt ikvienu, kas nostājas viņu ceļā. Viņiem patīk apspiest apkārtējo cilvēku gribu. Viņi gandrīz nekad nenodarbojas ar kompromisiem. Tieši šī iemesla dēļ viņiem sabiedrībā bieži vien ir slikta reputācija.

 

Nākošās zodiaka zīmes lasiet tālāk

Leave a Comment