Katru vakaru zemnieks ar velosipēdu devās “atpūsties” uz kaimiņu ciematu, kamēr sieva palika mājās. Lūk, ko izrādās viņš tur darīja! Ārprāts

Katru vakaru kāds pieticīgs zemnieks ar velosipēdu devās “atpūsties” uz kaimiņu ciematu, kamēr sieva palika mājās. Lūk, ko izrādās viņš tur darīja un nemaz neviens to nenojauta. 

Marianna pabeidza maiņu veikalā un devās uz kaimiņu pilsētu, lai pavadītu vakaru ar draugiem vietējā kafejnīcā.

Dažas stundas vēlāk viņu kompānijai pievienojās Mariannas draugs un viņa draugi. Viņi visi kopā nolēma doties uz apmetni Byton Post, kas atradās 6 kilometru attālumā. Kompānija turp devās ar velosipēdiem, bet Mariannai tāda nebija. Tāpēc viņa aizņēmās velosipēdu un kopā ar draugiem devās izbraucienā.

Pēc brīža viņi nolēma doties mājās, un meitene devās uz savu pilsētu, kas bija aptuveni 11 kilometru attālumā. Taču viņa tā arī nenonāca mājās. Viņas draugi nesaprata, kur viņa ir palikusi un nekavējoties viņa tika meklēta, tomēr bez rezultātiem. 

Pagāja dienas, pagāja nedēļas un neviens nenojauta, kur viņa ir. Diemžēl likumsargiem atlika vien noplātīt rokas un atlika vien cerēt uz brīnumu, kurš diemžēl tā arī nepienāca.

Blakus ciemā dzīvoja kāds zemnieks, kurš šo pazušanas stāstu nebija dzirdējis. Viņa prātu nodarbināja tikai darbs, lopi un dārza darbi. Šis bija ražas laiks, darbs bija pilnām rokām.

Mariannas tēvs bija neapmierināts, ka izmeklētāji tur viņa ģimeni neziņā un vēl nav atraduši vainīgo. Viņš sazinājās ar kādu pazīstamu kriminālžurnālistu, kurš piekrita uzņemties šo lietu un centās atrast vairāk informācijas.

Vecais vīrs strādāja, gan dienu, gan nakti. Viņš nemaz nenojauta, ka puse ciema meklē pazudušo meiteni. Reiz viņš nolēma doties uz medībām, kaut ļoti sen to nebija darījis. Sieva bija ar mieru laist vīru medībās, jo kuram gan negaršo meža gaļa.

Lasi vēl: Astrologi ir noskaidrojuši, kurām 3 zīmēm no 15. novembra ”uzkritīs” lielas naudas kaudzes

Vecais vīrs agri no rīta sataisījās un devās medībās, līdzi paņēmis suni un lukturīti, jo vēl bija tumšs. Nonākot pie meža viņš sāka pētīt apkaimi un dzīvniekus, kuru soļus varēja dzirdēt tālumā.

Viņš tumsā izdzirdēja vaidus, domādams, ka tas ir lācis, metās atpakaļ, tomēr suns aizskrēja skaņas virzienā. Vīrs nevarēja sagaidī savu suni tādēļ nolēma doties suņa skriešanas virzienā un tur pavērās neparasts skats…

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment