Katrā solī gaida neveiksme: melna svītra gaida 4 zvaigžņu zīmes jau drīzumā

Šī ir sena zinātne, kas ļauj ielūkoties nākotnē un uzzināt, kas mūs sagaida. Saskaņā ar prognozēm 2024. gada jūlijs dažām zīmēm izrādīsies neveiksmīgs. Šajā rakstā aplūkosim četras zīmes, kuras jūlijā gaida melnā svītra un iespējamas grūtības.

Auns – izturības pārbaudījums

Auns ir uguns zīme, kuru pārvalda Marss. Auni ir pazīstami ar savu tieksmi pēc vadības, enerģiskumu un apņēmību. Viņi ir pieraduši uzvarēt un sasniegt savus mērķus neatkarīgi no šķēršļiem.

Tomēr 2024. gada jūlijā Auni nevarēs rēķināties ar vieglām uzvarām. Planētas Saturns un Urāns veido ar jūsu zīmi smagus aspektus, kas var izraisīt nestabilitāti un haosu. Problēmas gaidāmas profesionālajā jomā: iespējams, projekti, uz kuriem tu esi licis lielas cerības, iestrēgs vai sastapsies ar negaidītiem šķēršļiem.

Visticamāk Latvijā ziemas mēnešos drīzumā jau sagaidīsim -40 grādu temperatūru un iemesls ir šis!

Šie aspekti ietekmēs arī personīgo dzīvi. Iespējami konflikti ar tuviniekiem, pārpratumi un pat attiecību izjukšana.

Padoms: Mēģiniet saglabāt mieru un nekrist panikā. Esi gatavs pārmaiņām un nebaidies meklēt jaunus problēmu risināšanas veidus. Atceries, ka melnā josla agrāk vai vēlāk beigsies, un ir svarīgi nepazaudēt sevi šajā notikumu virpulī.

 

Vēzis – emocionāli izaicinājumi

Vēzis ir ūdens zīme, kuru pārvalda Mēness. Vēžiem raksturīgas dziļas jūtas, stipras ģimenes saites un intuīcija. Viņi bieži uztver pasauli caur savu emociju prizmu.

2024. gada jūlijs Vēžiem nesīs emocionālus izaicinājumus. Plutona negatīvā ietekme var izraisīt iekšējus konfliktus un garīgas ciešanas. Iespējami strīdi un pārpratumi ar tuvākajiem cilvēkiem. Vēzis var justies vientuļš un nedrošs.

Grūtības iespējamas arī darbā. Jūs varat saskarties ar papildu pienākumiem vai krīzes situācijām, kas prasīs emocionālu izturību un koncentrēšanos.

Padoms: Centieties nenoslēgties sevī un atklāti runājiet par savām jūtām ar uzticamiem cilvēkiem. Centieties nepieņemt svarīgus lēmumus, pamatojoties uz emocijām. Izmantojiet meditāciju, jogu un citas relaksācijas prakses, lai pārvarētu iekšējo spriedzi.

 

Jaunava – spēka pārbaudījumi

Jaunava ir Zemes zīme, kuru pārvalda Merkurs. Jaunavas ir pazīstamas ar savu analītisko prātu, integritāti un tieksmi pēc izcilības. Tās rūpīgi plāno savu rīcību un reti pieļauj kļūdas.

Taču 2024. gada jūlijā pat Jaunavām nāksies saskarties ar grūtībām. Neptūna un Jupitera negatīvā ietekme var radīt apjukumu, dezorganizāciju un neparedzētas situācijas. Tev būs grūti koncentrēties, un lietas nenotiks saskaņā ar plānu. Tas var izraisīt bezpalīdzības un neapmierinātības sajūtu.

Personīgajā dzīvē problēmas var rasties pārpratumu dēļ starp tevi un tavu partneri. Iespējami krāpšanas gadījumi vai slēpti motīvi.

Padoms: Centieties saglabāt elastību un pielāgoties jaunajiem apstākļiem. Koncentrējieties uz to, kas patiešām ir svarīgs, un netērējiet enerģiju sīkumiem. Esi godīgs un atklāts ar partneriem un kolēģiem, lai izvairītos no pārpratumiem.

 

Mežāzis – pacietības pārbaudījums

Mežāzis ir zemes zīme, ko pārvalda Saturns. Mežāži ir pazīstami ar to, ka ir ambiciozi, izturīgi un neatlaidīgi. Viņi vienmēr cenšas sasniegt virsotnes un reti atkāpjas, saskaroties ar izaicinājumiem.

Jūlijs būs pacietības pārbaudījums Mežāžiem. Marsa un Saules negatīvā ietekme var radīt spriedzi un konfliktus gan profesionālajā jomā, gan personīgajā dzīvē. Jums var rasties grūtības īstenot savus plānus un ambīcijas.

Lasi vēl: Mēness kalendārs dārzkopjiem nedēļai no 22. līdz 28. jūlijam: lietas, kas jums noteikti jāizdara

Darbā var kavēties projektu īstenošana, var rasties priekšniecības vai kolēģu neapmierinātība. Personīgajā dzīvē var rasties konflikti, jo trūks laika un uzmanības tuviniekiem.

Padoms: Centies saglabāt savaldību un neļaujies emociju uzplūdiem. Atceries, ka pēc grūtībām vienmēr ir laiks izaugsmei un pašizaugsmei. Atrodi līdzsvaru starp darbu un personīgo dzīvi, lai izvairītos no izdegšanas.

 

Leave a Comment