Kastīte ar mirušās princeses Diānas matiem: princis Harijs nācis klajā ar satriecošu paziņojumu par māti

Citkārt pāris saņēma spilgtu zīmi par gaidāmajām labajām pārmaiņām savā ģimenē, kad ieradās ciemoties Mejas pili Skotijā. Ejot gar jūras krastu, abi pamanīja roņu bariņu.

Harijs nolēma viņus iepriecināt un sāka dziedāt serenādi. Taču roņi uz viņa dziesmu nereaģēja, līdz viņam pievienojās Megana. Tiklīdz viņa sāka dziedāt, dzīvnieki “atbildēja ar savu operu”. To princis Harijs nodēvēja par Meganas maģiju.

“Viņai tiešām piemīt maģiskas spējas. To zina pat roņi,” raksta hercogs.

Pēc tam Harijs noģērbās un aizskrēja peldēties jūrā ar roņiem. Bet šeit princis klusē par to, cik dzīvnieki bija apmierināti ar viņa parādīšanos. Taču, kad pāris atgriezās pilī, prinča Čārlza šefpavārs brīdināja viņus nepiesaistīt roņu uzmanību.

Piekrastē čum un mudž no plēsoņām, un roņu vilināšana krastā ar dziedāšanu var izraisīt to nāvi, teica pavārs. Taču Harijs un Megana nepievērsa uzmanību šim brīdinājumam, nolemjot, ka saziņa ar roņiem krastā bijusi laba zīme.

Lasi vēl: 76 gadu vecumā mūžībā devies izcils mākslinieks un zināmas filmas režisors: ”Viņš cīnījās līdz pēdējam”

Par to, ka abi ar sievu kļūs par vecākiem, Harijs pavēstīja tēvam pēc kāzu pieņemšanas par godu māsīcai princesei Eiženijai un viņas vīram. Princis Čārlzs plati pasmaidīja, izdzirdot ziņu, ka viņš ceturto reizi kļūs par vectēvu.

 

Leave a Comment