Kas pasauli sagaida 2025.gadā. Ar skarbu prognozi dalījās ”Ekstrasensu cīņu” dalībnieki

Kas mūs sagaida 2025. gadā? “Ekstrasensu cīņu” dalībnieki sniedza satraucošu prognozi par nākotni. Viņi dalījās ar savu redzējumu par nākotnes notikumiem, paskaidrojot, to kas mūs sagaidīs jau pavisam drīz. 

 

“Ekstrasensu cīņas” ir televīzijas šovs vai programma, kas bieži tiek organizēta kā sacensība, kurā piedalās cilvēki, kuri paši sevi sauc par ekstrasensiem vai par****iem redzētājiem.

Šādi dalībnieki apgalvo, ka spēj izmantot īpašas spējas vai intuitīvu spēju, lai nolasītu cilvēku domas, paredzētu nākotnes notikumus, sazinātos ar gariem vai citādā veidā sajustu neizskaidrojamus fenomenus.

Šādi šovi bieži ietver dažādas uzdevumu izpildes sacensības, kurās dalībniekiem jāpierāda savas spējas un jūtīgums.

Šādi televīzijas formāti ir populāri daudzās valstīs, un tie piesaista skatītāju uzmanību ar savu m***ju un neizskaidrojamību. Ekstrasensu cīņas bieži tiek izmantotas arī kā izklaidējošs veids, kā apspriest un izpētīt para******as tēmas, tomēr to zinātniskais un objektīvais pamats ir bieži diskutēts un strīdīgs.

 

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? 

1 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 50%

0%

Vairāki populārā televīzijas šova “Ekstrasensu cīņas” dalībnieki ir publicējuši prognozes par to, kas sagaida pasaules valstis 2025 gadā. Aleksandrs Šeps, Svetlana Proskurjakova un Aleksandrs Ļitvinovs piedāvājuši savas skatījumus uz nākotni, prognozējot gan negatīvus notikumus, gan potenciālu stabilizācijas periodu.

Aleksandrs Šeps paredz, ka nākamajā gadā pasaules iekšējā situācija kļūs saspringtāka, kas novedīs pie cenu, nodokļu un tarifu pieauguma.

Lasi vēl: Latvijā pirmo reizi konstatēta īpaši postoša tomātu kaite un tā izplatās netipiskā veidā

Viņš uzskata, ka vairāki sabiedrības slāņi nonāks grūtībās, bet arī prognozē jaunas k*****s izcelšanos vairākās pasaules vietās. Viņa redzējumā pastāvīgā spriedze un neapmierinātība ar po***u darbu varētu izraisīt sociālus sarežģītus laikus.

Tomēr Šeps uzskata arī, ka, ja 2025. gadā nebūs nopietnu zaudējumu, sekos stabilizācijas periods, kas varētu nozīmēt iedzīvotāju finansiālā stāvokļa uzlabošanos.

Ko stāsta pārējie? Lasiet tālāk!

 

Svetlana Proskurjakova un Aleksandrs Ļitvinovs arī ir izteikuši savas prognozes un viedokļus, kas var sniegt plašāku skatījumu uz to, kā dažādi ekstrasensi redz nākotni un kā tiek interpretētas nākotnes tendences televīzijas šovā “Ekstrasensu cīņas”.

Svetlanas Proskurjakovas skatījums uz nākotni

Saskaņā ar astroloģes Proskurjakovas vērtējumu, šajā gadā sāksies jauns laikmets pasaulē. Viņa norādīja, ka iepriekšējais gads bija grūts, ietekmēts no Jupitera un Saturna, bet nākamie jauninājumi ietekmēs nevis individuālos cilvēkus, bet dzīves normas kopumā.

Proskurjakova neprognozē m**ida histērijas turpināšanos šajā gadā, taču pieļauj, ka varētu būt vietēji konflikti. Astroloģe noslēgumā minēja, ka šis gads būs iezīmēts ar Vērša zodiaka zīmi, Saturna ietekmi un skaitļa “5” vibrācijām. Viņa prognozē, ka nākamais gads būs veiksmīgs strādīgiem cilvēkiem ar radošu domāšanu.

Merilinas Kerro prognoze

Kerro prognozes vienmēr ir bijušas precīzas; iepriekš viņa pareizi paredzēja problēmas, kas piemeklēja pasauli pagājušajā gadā. Viņa ļoti bieži sniedz precīzas prognozes.

Lasi vēl: Solis uz gaišāku nākotni: ko mainīs Zemeņu Mēness 2024. gada 21. jūnijā

Merilina Kerro prognozē 2025. gadu kā periodu, kas piedzīvos lielas pārmaiņas un izaicinājumus visā pasaulē. Enerģijas dinamika būs nestabila, radot neparedzamas situācijas un iespējas gan individuāli, gan kolektīvi.

Manuprāt, būs svarīgi saglabāt emocionālo un fizisko līdzsvaru, lai mēs spētu veiksmīgi pārvarēt nākamā gada izjūtas un notikumus. Tehnoloģiju attīstība turpināsies strauji, kas radīs jaunas iespējas un arī jaunus izaicinājumus mūsu sabiedrībai un individuālajām dzīvēm.

Viņa paredz , ka 2025. gads būs periods, kurā mēs redzēsim palielinātu vērību uz globālajām problēmām, kā arī uz individuālo attīstību un personīgās pilnveides ceļiem. Šis laiks varētu iezīmēt jaunus sākumus un izmaiņas, kas varētu uzlabot mūsu kopējo labklājību un dzīves kvalitāti, ja mēs spēsim saprātīgi izmantot piedāvātās iespējas.

Viņa aicina būt gataviem pielāgoties jaunajiem apstākļiem un strādāt pie pozitīvām pārmaiņām gan savā dzīvē, gan sabiedrībā kopumā. Kopīgiem spēkiem un ar mūsu iekšējo spēku mēs varam veicināt pozitīvas izmaiņas un labumu mūsu apkārtējai videi.

 

Leave a Comment