Kas notiek ar cilvēka dvēseli pēc aiziešanas aizsaulē. Viedokli pauda “Ekstrasensu cīņu” zvaigzne Viktorija Raidosa

Viktorija precizēja, ka aizgājēji runā ar dzīvajiem notikumu un cilvēku valodā: ceļā mēs satiekam cilvēkus, kuri noteikti kaut ko pastāstīs, un nonāksim tur, kur mums vajadzētu būt.

“Ar mums atgadās notikumi, kas mums ir jāpārdzīvo. Un ne bez senču līdzdalības šīs lietas veidojas mūsu dzīvē,” rezumēja mistiskā realitātes šova dalībniece.

Viktorija atzina, ka jau daudz zinot pati par savu nākotni, tostarp datumu, kad atvadīsies no dzīves. Viņa apgalvoja, ka līdz šim brīdim vēl esot daudz laika, tāpēc viņa pagaidām neplāno veikt attiecīgus sagatavošanās pasākumus. Burve precizēja, ka nevēlas nopietni iejaukties pati savā liktenī, taču tajā pašā laikā cenšas izmantot iespējamos resursus, lai padarītu savu dzīvi brīnišķīgu un laimīgu.

Izrādās, ka Viktorija jau reiz bija mainījusi notikumu gaitu – viņai bija jādodas uz citu dzīvesvietu, lai izvairītos no bojāejas. Toreiz svarīgu padomu viņai esot devusi vecmāmiņa.

 

“Man bija diezgan grūts dzīves posms, kad vecmāmiņa man teica – ja palikšu Maskavā, es varu aiziet bojā, tāpēc man jābrauc uz Sanktpēterburgu. Es paklausīju, lai gan man tas viss šķita neticami. Bet toreiz es neuzdrošinājos nepaklausīt un 26 gadu vecumā pārcēlos,” rezumēja pašpasludinātā ragana.

Lasi vēl: ”Neredzamais jums uzbruks”: 3 zodiaka zīmes oktobrī sagaida smags periods

Bet vai tu piekrīti Viktorijas apgalvojumam, ka eksistē dzīve pēc nāves un ka dvēsele pārdzimst? Priecāsimies, ja dalīsies savos uzskatos raksta komentāros!

 

Leave a Comment