“Kas jums jādara, lai ienestu mieru savā dvēselē?”; Izvēlies kārti un noskaidro to

Šodien pievēršu jūsu uzmanību vēl vienam interesantam pārbaudījumam, kas palīdzēs atklāt jūsu dvēseles neapzinātās vēlmes. Apskatiet ieteiktos attēlus un izvēlieties tos, kas tevī izraisīja siltu emocionālu reakciju.

1. attēls

Jūs esat gaidībās. Un šeit ir divas iespējas. Vai arī jūs jau ilgu laiku esat kaut kam gatavojušies, veicot noteiktas darbības, ieguldot resursus, pūles, laiku. Un tagad, protams, jūs gaidāt rezultātus. Vai, gluži pretēji, jūs atrodaties dzīves periodā, ko sauc par pagrieziena punktu vai pārkraušanu. Parasti tas nāk pēc intensīvām darba aktivitātēm, sarežģītām attiecībām, virknes stresa situāciju, konfliktiem un pārpratumiem.

Šādos brīžos ķermenis visus procesus noliek uz “Stop” un aicina atpūsties. Tātad, šis periods tuvojas beigām, un jūs esat gatavs jaunām darbībām. Lai jūsu dvēsele dziedātu ar prieku, tai ir jāsakārto svētki. Klausies sevī un savās fantāzijās? Ar ko saistās tavas domas, ko tu gaidi vai gaidi nesenā pagātnē? Galvenais, kas jāatceras, ir tas, ka jūsu “gaidīšana” ir vērsta uz pozitīvu emociju gūšanu.

2. attēls

Jūsu dvēsele prasa romantiku, mīlestību, kaislību un laipnību. Kādā formā jūs to visu prezentēsiet sev, tas noteikti ir jūsu ziņā. Kad mūsu dzīvē viss ritēs rievoti – ierasti un paredzami, tad agri vai vēlu var rasties sāta sajūta ar dzīvi. Tas ir psiholoģisks stāvoklis, kurā cilvēka veiktspējas līmenis pazeminās, viņš pārstāj interesēties par visu, kas ar viņu notiek.

Jums vajadzētu pievērst uzmanību savai pamatdarbībai. Kam tu dienas laikā pievērš vislielāko uzmanību? Parasti lielākajai daļai no mums tas ir darbs. Ja darbā nav iespējas dažādot savus pienākumus, papildināt to ar jaunām interesantām funkcijām, tad ar laiku darbs pārtop rutīnā. Daudzveidība, pat jauna hobija veidā, ienesīs mieru jūsu dvēselē.

3. attēls

Cik ilgi jūs uzdodat jautājumus par dzīves jēgu? Ko tavuprāt nozīmē dzīves jēga? Vai var būt daudz? Vai arī tev pietiktu ar vienu? “Dzīvības koks”, sauksim tā mūsu attēlu, simbolizē garīgo izaugsmi un attīstību. Vai tu domā par savu dvēseli, tās pārdzīvojumiem un vēlmēm? Kā tu izrādi rūpes par viņu? Kā jūs varat rūpēties par savu dvēseli?

Lasi vēl: “Piesaista nelaimi, kā arī ir tik spēcīgi, ka var izjaukt pat visstiprākās laulības!; Jums vajadzētu uzmanīties no šiem 3 augiem

Visticamāk, tas nebūs par materiālu. Centieties atbrīvoties no aizvainojuma un citām grūtām emocijām. Runā skaļāk. To var izdarīt ar mīļoto, priesteri, psihologu. Ja nevarat regulāri sazināties ar kādu cilvēku, izveidojiet ieradumu rakstīt dienasgrāmatu. Vienkārši pierakstiet savas domas uz papīra. Palīdziet citiem. Izbaudi mieru un klusumu. Atcerieties, ka dvēsele ir smalka lieta, par kuru ir jārūpējas.

Turpini lasīt pārējo kāršu nozīmi nākošajā lapā

Leave a Comment