“Piesaista nelaimi, kā arī ir tik spēcīgi, ka var izjaukt pat visstiprākās laulības!; Jums vajadzētu uzmanīties no šiem 3 augiem

Ģimenes laime ir trausla lieta, un tā ir jāsargā ar īpašu piesardzību. Dažreiz pat mājas augi var diezgan sabojāt mikroklimatu ģimenē. Trīs no tiem nevar pat pietuvināt mājai. 

 

Tautas dziednieki un dziednieki sauc šādus augus – muzhegonami.

Pēc viņu stingrām domām, daži istabas ziedi ar savu klātbūtni burtiski saēd pat harmoniskākās vīrieša un sievietes attiecības. Šai nostājai piekrīt arī eksperti vastu-šastras un fen šui filozofisko mācību jomā.

 

 1. EFEJA

Ar šo ziedu saistās daudz dažādu uzskatu: tas “izdzīs” iespējamos kandidātus uz laulātā lomu no neprecētas meitenes.

Precētām sievietēm viņš draud izvilkt vīrišķo enerģiju no mājas, kas noved pie attiecību pārtraukuma un pat šķiršanās.

 

2. MONSTERAS

Sliktākā vieta, kur novietot šo augu, ir laulības guļamistaba. Puķe burtiski izstums vīru no istabas. Šo faktu apstiprina ne tikai tautas novērojumi, bet arī zinātne (bioloģija). Izrādās, ka tā sula ir ārkārtīgi toksiska.

Lietus priekšvakarā monstera sāk iztvaikot mitrumu, kas, savukārt, izraisa migrēnas, bezmiegu, trauksmi un aizkaitināmību mājsaimniecībā. Šādos apstākļos ir grūti uzturēt harmoniju mājā (ja vīrietis visu laiku jūtas slikti mājā, tad viņš vairs nevēlēsies tur atgriezties).

 

3. PAPARDE

Kārtējais cilvēku nīdējs. Tiek uzskatīts, ka viņš “atņem” vīriešiem enerģiju un spēku, padarot viņus vājus. No zinātniskā viedokļa paparde uzņem skābekli un izdala ogļskābo gāzi, kas mājas iemītniekiem var radīt nogurumu un miegainību.

 

Lasi vēl: “Aprīlis būs pasakains!”; Astrologs nosauca laimīgāko zodiaka zīmi

 

Palīdzības augi Atšķirībā no iepriekš aprakstītajiem augiem ir tādi ka ar savu klātbūtni mājā viņi rada pārim labvēlīgāku vidi. Šādi iekštelpu ziedi ienes mājā laimi un mieru.

 

Turpini lasīt, kuri ir augi, kuri nes veiksmi attiecībās, nākošajā lapā

Leave a Comment