“Mīlestība būs tiešī tev blakus!”: Zodiaka zīmes, kuras savu īsto mīlestību satiks 2023. gada aprīlī

Ja vēl neesi atradis savu dvēseles palīgu, noteikti izlasi šo. Aprīlis ir tas pats pavasara mēnesis, kad siltās dienas beidzot kļūst aukstākas. Un arī sirds kļūst ļoti silta. Taču īstu uguni mīlas sfērā zvaigznes sola trim zodiaka zīmēm. 

 

Vērsis

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem jau martā bija lieliska iespēja satikt dvēseles radinieku, taču, ja vēl neesi atradis mīlestības interesi, tad droši vari rēķināties ar aprīli. Mēneša pirmajā pusē tavā zīmē atradīsies mīlestības planēta Venera, kas nozīmē, ka durvis, pie kurām ik brīdi var pieklauvēt topošais partneris, ir atvērtas. Galvenais ieteikums Vērsim – censties būt aktīvākiem, nebaidīties doties uz randiņiem un teikt “jā” visam jaunajam.

Dvīņi

No 11. aprīļa mīlestības planēta Venera pāries Dvīņu zīmē un sniegs iespēju visu zodiaka gaisa zīmju (bet jo īpaši Dvīņu) pārstāvjiem atrast laimīgas attiecības vai vismaz piedzīvot aizraujošus tauriņus vēderā.

Lasi vēl: “Viņš bija lielisks un viens no Oskara laureātiem!”: Aizsaulē devies leģendārs kinorežisors

No mēneša otrās puses jutīsies īpaši skaista, koša un, kā modē teikt, piepildīta. Un puišus pievelk tādas meitenes!

Svari

Ja jūsu mīlestības jūra jau ilgu laiku ir mierīga, tad gatavojieties vētrai! Pavisam drīz brīnišķīga iemīlēšanās sajūta pārņems tevi ar galvu tik ļoti, ka tev nebūs ne miega, ne miera. Labākais variants ir nemēģināt izkļūt un vienkārši iet līdzi mīlestības straumei. Pats liktenis jums nosūtīs īsto cilvēku (un nepārprotami par to dos mājienu). Tavs uzdevums ir uzticēties un mēģināt.

Leave a Comment