Cienījamā vecumā mūžībā devies leģendārs aktieris, kurš ierunājis mīļāko bērnu multeņu varoni; zināms arī iemesls

Pavisam nesen sabiedrībā izskanēja skumja ziņa. Mūžībā devies leģendārs un talantīgs aktieris, kurš bija ierunājis bērnu mīļāko multeņu varoni. Ir zināms arī aizsaulē aiziešanas iemesls.

Keksals Engurs nomira 78 gadu vecumā. 78 gadu vecumā m.i.r.i.s aktieris Keksals Engurs, kurš animācijas seriālā Sūklis Bobs Kvadrātbikses ierunājis galveno multenu tēlu.

Tiek ziņots, ka leģendārais aktieris Engurs aizsaulē devies pēc nieru m.a.z.s.p.ē.j.a.s komplikācijām. Keksals Engūus sāka savu karjeru desmit gadu vecumā. Papildus SpongeBob, aktieris izteica varoņus Sesame Street. Kopumā viņa filmogrāfijā ir aptuveni 50 projekti.

Atgādināsim, ka aktieris dzimis Turcijā. Viņš ir piedalījies arī slavenos komēdiju seriālos un filmās. Viņš arī ierunāja kovboju Red Kit multfilmā Red Kit, kā arī Holivudas zvaigznes Robertu de Niro, Alu Pačīno, Dastinu Hofmanu un Robinu Viljamsu, kā arī varoni “Badijs” Sezama ielā.

Lasi vēl: “Mēs gaidām globālas kataklizmas”: “Ekstrasensu cīņu” zvaigzne Aleksandrs Šeps – par tuvākās nākotnes prognozēm

Viņš ir viens no aktieriem, kurš savu māksliniecisko karjeru sāka pirms izglītības iegūšanas. Viņa pieredze, kas aizsākās 1956. gadā ar īsām radio lugām TRT Ankara Radio programmā Bērnu stunda, turpinājās līdz pat Ankaras Universitātes Valodas, vēstures un ģeogrāfijas fakultātes Teātra fakultātes absolvēšanai 1969. gadā.

 

Leave a Comment