Kāpēc pieredzējuši ceļotāji turas pa gabalu no viesnīcu tualetes papīriem

Katra gada pagājumā novērojams pieaugošs tūristu skaits visā pasaulē. Tūrisma nozare turpina augt un attīstīties daudzās pasaules valstīs, un tā rezultātā tiek būvētas viesnīcas dažādos līmeņos katrā pilsētā, kur tūristi ierodas.

 

Neatkarīgi no viesnīcas līmeņa, tajā vienmēr nodrošina pamata komforta priekšmetus katrā numurā, tostarp ziepes, šampūnu, dvieļus un lielo tualetes papīru.

Lielais tualetes papīrs

 

Katrā viesnīcā lielais tualetes papīrs tiek locīts. Tas ir katras viesnīcas odziņa. Kādā viesnīcā papīrs tiek salocīts trijstūra vai V veidā, kāda tiek veidotas sarežģītākas figūras. Tādai locīšanai arī ir savs nosaukums. Taču vai vajag lietot šādu papīru?

 

Viesnīcās, parasti tīrība tiek uzturēta vidēji, un nevienam nepieciešams saspringt, lai nodrošinātu numuru ideālu uzkopšanu. Protams, arī numuru regulārā tīrīšana tiek veikta nosacīti.

Parasti lietas, kas paredzētas numuram, tiek saliktas pēc telpu uzkopšanas. Šī iemesla dēļ, jo īpaši tādēļ, ka telpu uzkopšanu veic istabene, kas cenšas pabeigt savu darbu iespējami ātri, rokas parasti netiek nomazgātas.

 

Lasi arī: Vācu salāti. Visu vīriešu iecienītākais ēdiens: apēd 2 minūtēs

Lasi arī: Kas liek sievietei justies kā vecenītei jau 45 gadu vecumā

Tomēr ir vēl viena būtiska detaļa, kuru ikvienam ceļotājam būtu jāzina…

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

 

 

Leave a Comment