Kas liek sievietei justies kā vecenītei jau 45 gadu vecumā

Cilvēki sen jau joko, ka sieviete 45 gadu vecumā kļūst līdzīga atkal odziņai. Tomēr bieži šajā dzīves posmā sievietes izskatās nogurušas, zaudē dzirksti un jūtas enerģijas trūkumu pilnas.

Beidzot, šis skaistuma balzaka vecums pārvēršas par dzīves pārējā laika nodzīvošanu.

 

Kāpēc iestājas novecošana

 

Mīlestība ir tikai jaunajiem?

 

Kāds jau vienreiz izteicis, ka “Mīlestībai visi vecumi pakļaujas.” Mēs neesam tādi, lai radītu nesaskaņas ar ievērojamu dzejnieku. Mīlestība ir sajūta, kas var būt raksturīga gan 17 gadus veciem, gan 60 gadus veciem cilvēkiem.

 

Savu liktenīgo cilvēku var satikt gan skolā, gan veco ļaužu ciemā, un šī sastapšanās var notikt dažādos dzīves posmos. Daudzos gadījumos cilvēki, kuri gadiem dzīvo vienā mājā vai blakus mājās vasarnīcu rajonā, pēkšņi sāk just maigas jūtas viens pret otru savās sirdīs.

 

Tas viss norāda uz to, ka nevajadzētu atteikties no savas laimes, pat ja esi pārvarējusi 45 gadu slieksni. Mīlestība var būt spēcīga, sniedzot jaunību un dzīvesprieku.

Sieviete, kas ir iemīlējusies, var izskatīties atšķirīgi: viņas gaita ir viegla, stāja taisna, acis staro! Mīlestība ir spēcīga pret novecošanos, tā ir tas mīlestības enerģija, ko daudzi meklē.

Esmu pārāk veca sportam

 

Agrīna novecošana bieži notiek tiem cilvēkiem, kuri aizmirsuši par hantelēm un rīta skriešanu. Fizisku aktivitāšu trūkums un sēdošs dzīves veids kopā ar emocijām var pārvērst veselīgu un skaistu cilvēku par ne tik priecīgu pensijas vecumu gaidošu indivīdu.

Bez sporta cilvēks sāk zaudēt savu dzīvotspēju. Sports dod labu veselību, izteiksmīgu fizisko formu un enerģiju…

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment