Kāpēc mēs katrā cilvēkā saskatām potenciālo partneri

Bailes tikt noraidītam

Ja pagātnē esat bijis atstumts romantiskās attiecībās, draudzībā vai ģimenē, flirtējot ar ikvienu, jūs pasargājat sevi no atkārtotas šo sāpju pieredzes. Šādā veidā jūs it kā parādāt sev, ka nekad pārāk daudz neieguldāt vienā cilvēkā, un samazināt risku, ka atkal tiksiet pamests.

Kā būt? Jūs varat pievērsties iedarbības metodei, kad jūs apzināti nostādāt sevi situācijās, kurās jūs pamestu, bet tas nav katastrofāli. Piemēram, aprunājieties ar svešinieku, kuru pēc tam nekad vairs neredzēsiet.

Šādā veidā ikreiz, kad saskarsieties ar pamestības sajūtām un redzēsiet, ka varat ar tām tikt galā, jūsu bailes mazināsies.

Neizpildītas emocionālās vajadzības

Ja jūtaties nepiepildīts personīgajā dzīvē, jūtaties vientuļš vai esat uzaudzis ģimenē, kurā trūka mīlestības un uzmanības, jūs varat meklēt apstiprinājumu un intimitāti, flirtējot ar citiem.

Kā būt. Mēģiniet apzināt un apmierināt savas emocionālās vajadzības ārpus romantiskām attiecībām. Meklējiet jaunus draugus, pavadiet vairāk laika ar ģimeni. Nodarbojieties ar hobiju, kas tevi dara laimīgu un piepildītu.

Kā mēs zinām, ka esam mīlēti

Kad mums tiek pievērsta uzmanība – apstiprinājuma vārdi, acu kontakts, patiesa interese par mūsu lietām….. Ir dažādi veidi, kā to izdarīt.

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 40%

0%

Taču katram no mums ir vajadzība pēc uzmanības. Ja šī vajadzība attiecībās netiek apmierināta, cilvēks meklē veidu, kur citur šī vajadzība tiktu apmierināta.

Veselīgāks attiecību veids, ja jūtams uzmanības trūkums, ir lūgt to tieši no partnera, nevis meklēt to citur.

 

 

Leave a Comment