Kāpēc maisiņu no veikala nevar izmantot kā “atkritumu” maisiņu? Ir svarīgs iemesls!

Vai tas tā patiešām ir – neviens nezina, taču šis uzskats kļūst par tendenci, un daudzi “zinoši” cilvēki pārliecina, ka cilvēkam, kurš vēlas piesaistīt sev naudu, visam jābūt labam un skaistam, arī maisiem, kuros viņš liek atkritumus.

Tomēr šim uzskatam ir arī pretinieki, kuri labprātāk pieturas pie citiem seniem uzskatiem, piemēram, idejas, ka “kapeika, kapeiku glābj”. Šis teiciens vēsta, ka naudas taupīšana ļauj nostiprināt savu finansiālo stāvokli.

Un daudziem cilvēkiem speciālu maisiņu pirkšana parasto maisiņu vietā, kas patiesībā ir tādi paši, tikai ar uzrakstiem, ir nepieņemama naudas izšķiešana.

Vides aizstāvji kopumā ir pret polietilēna maisiņu lietošanu, tāpēc viņi noteikti nesekos “atkritumu” tendencei. Viņi ievieš savas zīmes – iepirkšanās vajadzībām izmantot atkārtoti lietojamus auduma maisiņus.

Lasi vēl: Daiļā latviešu aktrise Lelde Dreimane iekļuvusi nelaimes gadījumā

Visticamāk, ka mūsdienu māņticība par atkritumu maisiņiem nākotnē nenostiprināsies. Tikai retais, ja vispār kāds, tai sekos.

Lasi vēl : Internetā noplūdušas Fotogrāfijas no Pugačovas privātā arhīva! Pugačova izpauž: “Lai jau cilvēki redz!”

Ja vēlaties kādam dot spēku, dodiet viņam lauvu, ja gudrību – pūci, bet, ja labu veselību un nemirstību – dzērvi. Visos laikos cilvēki ir ticējuši veiksmes talismaniem un lietām, kas ienes mājās laimi.

Ja tavā dzīvē valda nemiers, varbūt ir laiks ieklausīties senčos un senajās kultūrās un apbērt sevi ar spēcīgiem simboliem, kas neitralizē negatīvo enerģiju un piesaista labklājību.

 

Jums nav jāpērk visas figūriņas dāvanu veikalā, īpaši, ja jums nepatīk, ka figūriņas vāc putekļus plauktos. Tā vietā varat izvēlēties praktiskus un noderīgus priekšmetus savam mājoklim ar īpašu nozīmi.

Lasi vēl: Lai tavs rožu dārzs izskatītos pēc Paradīzes: īpaši svarīga kopšana pēc ziemas – galvenie noteikumi

Ja dzīvojat privātmājā, apsveriet iespēju iegādāties dārza figūriņas. Ja jums ir pilsētas dzīvoklis, varat izrotāt savu mājokli ar piemērotiem interjera priekšmetiem: spilvendrānām, gleznām, virtuves un vannas istabas piederumiem, kastītēm un atslēgu kastītēm.

Lasi arī: VIDEO: Dināra Rudāne, skaistā dziedātāja, ir atklājusi, ka viņai ir īpašas attiecības ar 80 gadus veco miljonāru Krūmiņu

Leave a Comment