Kāpēc lai pieaugusi sieviete gribētu uzturēt attiecības ar vecu vīrieti, kuram nav sava māja / dzīvoklis – vīriešiem nepatīk dzirdēt šo patiesību

Attiecības pieaugušā vecumā nav tādas pašas kā jaunībā. Kad plosās hormoni, gribas kaisli, un ir vēlme ar mīļoto doties tālēs zilajās. 

Bet, kad tev jau ir pāri 40 un pat zem 50 un vairāk, maz ticams, ka tevi ieinteresēs vīrietis, kuram aiz dvēseles nav nekā.

Būsim nopietni. Lūk, pieaugusi sieviete, kura ir izaudzinājusi savus bērnus, dzīvo savā dzīvoklī, kurai ir savi hobiji un jau vairāk vai mazāk mierīga daba. Viņai ir sava ikdienas rutīna, savi pienākumi un darāmie darbi. Kāda viņai ir interese atrast kādu, kurš vienkārši dzīvos kopā ar viņu zem viena jumta viņas mājā?

Lasi vēl: Sinoptiķi ceļ trauksmi par gaidāmo laiku uz otrdienas nakti! Ieteicams atteikties no āra aktivitātēm

Viņa to ir veidojusi gadiem ilgi, un tagad viņa grasās tajā ļaut dzīvot “pieaugušam bērnam”. Tas ir muļķīgi.

Taču no vīrieša viedokļa viss izskatās citādi. Viņi ir atraduši sev svarīgus argumentus:

1. Vīrietim mājās ir būtiska nozīme. Tā ir klasika, kas vienmēr būs aktuāla. Kāds to pateica, un visi to uztvēra. Mūsdienās tas šķiet nedaudz novecojis. Jūs varat viegli izsaukt meistaru, lai salabotu visu, kas mājās ir nepieciešams. Jums nav jākrīt uz ceļiem un jālūdz.

Jūs samaksājat naudu, un viss ir gatavs. Tāpēc vairs nav akūtas vajadzības pēc dzīves biedra. Tagad maz cilvēku interesē bikses uz dīvāna.

2. Gultas jautājums. Pirmkārt, ir vērts teikt par kvalitāti. Kāpēc viņi domā, ka viņi ir pietiekami? Otrkārt, ir vērts runāt par nepieciešamību. Galu galā ar gadiem daudziem nav vairs tādas trakas vēlmes. Un dēļ vienas dienas mēnesī pamēģināt kaut kā negribas. Treškārt, nav obligāti jādzīvo kopā, it īpaši, ja jums ir savs dzīvoklis.

3. Tas ir veids, kā tas tiek darīts. Ir cilvēki, kuri atbalsta tradicionālo laulību. Viņi uzskata, ka mums ir jāveido pāris, citādi tas ir nepareizi. Pasaule darbojas tā, ka mēs visi veidojam attiecības, pat pieaugušo vecumā. Acīmredzot tā ir tikai manipulācija.

4. Vai viņai ir grūti mīlēt? Šis ir vēl viens sarežģīts jautājums. Daži cilvēki uzskata, ka, ja cilvēks mīl, viņam jādara viss sava partnera dēļ, kaut kas jāpacieš un jāziedo. Taču, ja viņa to nedara, tas nenozīmē, ka viņa nemīl. Tāpēc varbūt tā vietā, lai gaidītu, ka viņa kaut ko upurēs, tev vajadzētu sākt upurēties viņas labā un atteikties no idejas par kopīgu dzīvošanu?

Lasi arī: Stingri senču aizliegumi uz šodienu, 1.aprīli. Viņi ticēja, ka šo pārkāpjot tu piesaisti nelaimes

Es jau daudzkārt esmu izteicis šo viedokli citos rakstos, taču vēlos to atkārtot vēlreiz. Kad puiši ir jauni, viņi nevēlas dibināt ģimeni. Viņi vēlas brīvību. Meitenes, gluži pretēji, gandrīz visas tiecas atrast cienīgu partneri, ar kuru kopā veidot ģimeni.

Taču gadu gaitā viss ļoti mainās. Apmēram 30-35 gadu vecumā ir zināma vienlīdzība, un pēc tam jau sākas prioritāšu maiņa. Sievišķā puse atsakās un tiecas pēc brīvības. Savukārt vīrieša puse meklē veidu, kā kādam pieķerties.

Jūs varat man jautāt, kāpēc es pievērsu uzmanību vīrietim bez dzīvokļa? Varbūt tas šķiet kā diskriminācija vai kaut kas tamlīdzīgs, bet…

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment