Kāpēc kapsētā nav atļauts fotografēt un skaitīt aizgājēju dzīves gadus? Tam ir milzu nozīme!

Nestaigājiet pa svešiem kapiem, pat ja žogs sen vairs nav uzcelts un kapa kalniņš ir tikai nedaudz redzams virs zemes.

Nepieskarieties citu cilvēku kapu pieminekļiem, un, ja nejauši tiem pieskaraties, lūdziet kapa saimniekam piedošanu par netīšu iejaukšanos.

Neņemiet neko no citu cilvēku kapiem, nebojājiet un nepārkāpjiet kārtību, kas ir iedibināta uz kāda cita cilvēka kapa. nepārkārtojiet vainagus, ziedus, neizmetiet ziedojumus, nenopļaujiet zāli utt. Kā saka: neej uz svešu klosteri ar saviem noteikumiem.

Nelasiet kapu pieminekļus. Tiek uzskatīts, ka, lasot uzrakstus uz pieminekļiem un skaitot, cik gadus aizgājējs nodzīvojis, jūs tādējādi saīsināt savas dzīves gadus un aicināt garus nākt un paņemt jūs līdzi. Īpaši jūtīgi cilvēki pēc kapsētas apmeklējuma var sapņot par kapu iemītniekiem un aicināt viņus līdzi, kas nozīmē sapņotāja sl***as sākumu.

 

Nav atļauts skaļi trokšņot un traucēt aizgājējiem ar kliegšanu, smiekliem un skaļu mūziku. Šādā veidā jūs varat sagādāt nepatikšanas, sadusmojot kapsētas saimnieku un neapbedītos garus. Miera un klusuma pārkāpējs var tikt sodīts ar sliktu dūšu, galvassāpēm, reiboni un caureju.

Tā paša iemesla dēļ uz kapsētu nedrīkst vest mazus bērnus un mājdzīvniekus. Viņi nezina uzvedības noteikumus kapsētā, un paskaidrojumi ne vienmēr ir skaidri. Suņi var sākt skraidīt, ieraugot kaut kur zem krūma meža dzīvnieku, viņi var sākt iezīmēt teritoriju, tādējādi apgānot citu cilvēku kapus.

Bērniem var būt nekontrolējami dusmu lēkmes, un viņu dusmas var traucēt citiem kapsētas apmeklētājiem sērot privātumā un klusumā. Labāk kapus neapmeklēt kopā ar bērniem un dzīvniekiem, lai neradītu nepatikšanas sev vai saviem tuviniekiem.

Lasi vēl: Ko 26.maijā nedrīkst darīt, lai labklājība tevi nepamestu? Tas ir nozīmīgi!

Kapu teritorijā nav atļauts fotografēt citu cilvēku bēres, pieminekļus un kapus. Fotogrāfijas traucē aizgājušo cilvēku dvēselēm. Bieži vien uz fotogrāfijām no kapsētas var saskatīt būtnes atspīdumu, mirdzošu plankumu veidā, kas nereti tiek sajauktas ar fotogrāfijas defektiem.

Šādas fotogrāfijas nevar saglabāt tālruņa atmiņā vai mājas fotoalbumā. Uz tām ir nedzīva enerģija, kas no jums un jūsu tuviniekiem izsūc dzīvu enerģiju. Ja esat nejauši vai tīši nofotografējuši kāda cilvēka kapu, kapa plāksni, fotoportretu uz pieminekļa, nekavējoties dzēsiet šīs fotogrāfijas.

Leave a Comment