Kāpēc ir stingri aizliegts uzkāpt uz aizgājēja kapu kopiņas un ar ko tas tev par beigties

Kapsētas apmeklēšana prasa ievērot noteiktus vietai atbilstošus noteikumus. Šajā vietā ir daudz, ka aizliegts un to noteikti ir jāņem vērā. 

 

Kapsēta ir vieta, kur atrodas mirušo ķermeņi un dvēseles. Jebkurā gadījumā kapos vienmēr ir cilvēki, kuri ierodas apmeklēt savus mirušos tuviniekus un sazināties ar viņiem iekšēji. Tāpēc skaļas skaņas šeit vienkārši nav piemērotas cilvēcisku iemeslu dēļ.

Pārejot starp kapu rindām, uzmanīgi ir jāskatās zem kājām. Iespējams, ka jūs nepamanīsiet kādu nekoptu kapiņu un netīšām uz tā uzkāpsiet. Šis pārkāpums ir daudz nopietnāks nekā tā var šķist.

 

Pirmkārt, tas izraisīs loģisku neapmierinātību apbedīto tuvinieku starpā. Ļoti viegli varat sabojāt stādījumus uz kapu kopiņas.

Lasi arī: Man ir pāri 40, bet tikai tagad atklāju, kā zaļumus ilgstoši saglabāt svaigus un sulīgus

Lasi vēl: “Vīrietis uzcēla divas absolūti identiskas mājas, bet ne sev un ne pārdošanai”; Es uzzināju viņu stāstu un pat jutos skumji

 

Otrkārt, no dažādu uzskatu dēļ tā ir slikta zīme. Tiek uzskatīts, ka iekāpt kapā ir tas pats, kas izteikt necieņu pret to, kurš tajā guldīts. Par to viņa dvēsele būs dusmīga.

No kapa jūs varat iegūt negatīvo enerģiju, kas novedīs pie labklājības, veselības, garastāvokļa pasliktināšanās. Sliktākajā gadījumā dzīvē radīsies nopietnas problēmas.

 

 

Turpini lasīt, kas svarīgs ir tālāk, nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment