Kam tīģeris atnesīs veiksmi 2022. gadā: 4 zodiaka zīmes, kurām sāksies baltā svītra dzīvē

Daudziem nākamais gads var atnest vilšanos un grūtības, problēmas svarīgu dzīves lēmumu pieņemšanā. Tomēr tas nenozīmē, ka gads būs viennozīmīgi piepildīts ar negatīvo. Noteikti nē!

Lūk, zodiaka zīmes, kurām nākamais gads atnesīs drīzāk laimīgus mirkļus un negaidītu veiksmi.

Svari

Vairumam šīs zodiaka zīmes pārstāvju 2021. gads bija grūts. Viņiem nācās atrisināt daudzas priekš sevis grūtas situācijas, saskarties ar neveikliem mirkļiem. Nācās uzdot sev daudzus svarīgus jautājumus, un gandrīz visi palika bez atbildēm. Tagad viss mainīsies!

Tīģera gads atnesīs visas atbildes! Vairs nevajadzēs sevi mocīt ar plusu un mīnusu izsvēršanu katrā dzīves situācijā. Varēs vienkārši izbaudīt dzīvi un atpūsties, sajūsminoties par notiekošo.

Mežāzis

Visiem Mežāžiem, kas vairāku gadu garumā mēģināja izkļūt no kādiem pašu radītiem “būriem”, pienācis laiks izelpot.

2022.gads priekš viņiem būs tik labs kā nekad, uzdāvinot ne tikai daudz pozitīvu emociju, spilgtu notikumu, patīkamus emocionālus brīžus, bet arī atrisinās ieilgušu iekšējo konfliktu.

Nākamais gads iemācis Mežāžiem veselīgu egoismu, domas par to, ka labāk reizēm izvēlēties paša komfortu, nevis paļauties uz citu viedokli, pieņemot kādu lēmumu.

Tāpat var sagaidīt personīgo izaugsmi hobiju sfērā. Panākumi darbā nebūs neticami, tomēr tie noteikti būs! Dzīve noteikti uzņems kursu uz gaišo svītru!

Lasi vēl: Atklāts pavisam viegls un ātrs veids kā apskatīties izdzēstās ziņas iekš ”WhatsApp”

Vēzis

Tīģera gadā Vēžiem piepildīsies viss tas, par ko tik sen ir sapņots. Izrādās, ka reizēm, lai īstenotu sapni, nevajag dienām un naktīm veltīt spēkus, lai to sasniegtu.

Var vienkārši atslābināties, ļaut sev rīkoties tā, kā gribas rīkoties, un ne pārāk daudz satraukties. Vēži saņems likteņa dāvanas, kuras Vēži noteikti ir pelnījuši!

Pie visa tā, šīs zodiaka zīmju pārstāvju draugiem un tuviniekiem var rasties vēlme izvilkt Vēžus no dievišķās bezdarbības. Tomēr to nevajag darīt! Savādāk sabojāsies noskaņojums!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment