Kaislības virmos: 3 zodiaka zīmes pēdējās maija dienās uzsāks jaunu un karstu romānu

Šo zodiaka zīmju pārstāvji jau pavisam drīz atradīs savu īsto un ilgi gaidīto mīlestību

Astrologi nosaukuši zodiaka zīmes, kuras uzsāks jaunu karstu romānu jau maija pēdējās dienās. Jaudīgas kaislības burtiski pārņems uzreiz trīs zodiaka zīmju pārstāvjus, bet romantikas vilnis viņus nonesīs no kājām. Šie veiksminieki atradīs savu ilgi gaidīto mīlestību jau pavisam drīz, bet ugunīgu jūtu liesma var aizvest laimīgo pāri līdz dzimtsarakstu nodaļai.

Maija beigās vieglprātīgie un nepastāvīgie Dvīņi nāks pie prāta un nolems, ka viņiem ir laiks apstāties un izdarīt izvēli. Par laimi, Dvīņiem ir daudz pielūdzēju, un tuvākajā laikā viņi visi būs Dvīņu tuvumā.

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem atliek tikai izvēlēties kādu konkrētu cilvēku un uzsākt romānu. Zvaigžņu speciālisti atzīmē, ka nākotnē viņi nenožēlos pieņemto lēmumu un sapratīs, ka viņiem līdzās ir cienījams cilvēks. Ļoti iespējams, ka tuvāk ziemai viņi pat apprecēsies.

Lasi vēl: Pabriks atklāj ko baisu: Ja Ukraina šo karu zaudēs, tad mums būs jādara šis! Un tas ir nopietni!

Vēži tik ļoti alks romantiku, ka aizmirsīs par nogurumu un sāks aktīvi meklēt sev pāri. Maija pēdējā nedēļā viņiem izdosies pārvērst sapņus realitātē. Astrologi ir pārliecināti, ka šīs zodiaka zīmes pārstāvji atradīs sev partneri, sajutīsies laimīgi, bet ilgi gaidītā iepazīšanās ar liktenīgo cilvēku var notikt visnotaļ negaidīti un pēkšņi.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment