Kāds pāris pēc vakariņām Valmieras kafejnīcā piedzīvo īstu murgu un nakšņo uz ielas

Kāds pāris pēc vakariņām Valmieras kafejnīcā piedzīvo īstu murgu un nakšņo uz ielas. No rīta dodas skaidroties ar vadību par šo absurdo situāciju. 

Braucot no galvaspilsētas uz mājām Valkā, Artis kopā ar mīļoto sievu nolēma pavakariņot Valmieras kafejnīcā, kas atrodas veikala “Maxima” telpās.

Savu automašīnu novietojis pazemes autostāvvietā un devies uz ēstuvi. Dažas minūtes pēc desmitiem vakarā devies atpakaļ uz mašīnu, lai brauktu mājup, bet priekšā gaidīja pārsteigums, pazemes autostāvvietas durvis ir ciet.

Artis devies pie veikala darbiniekiem un apsardzes, izstāstot situāciju un prasot atslēgt autostāvvietu, taču darbinieki vien noteikuši, ka to nedarīs un lai nāk pakaļ savai automašīnai tikai sešos no rīta, kad pazemes autostāvvietu atslēgs.

Vīrietis vēlreiz uzsvēris, ka nedzīvo Valmierā un mašīnā palikušas arī mājas atslēgas, tomēr darbinieki tāpat to ignorēja, un Artis kopā ar sievu palicis uz ielas.

Tālāk vīrietis sazvanījis savu brāli Valkā, kurš atvedis uz Valmieru otru mašīnu. Abi ar sievu palikuši visu nakti uz ielas, gaidot nākamo rītu, lai tiktu pēc pazemes stāvvietā ieslēgtās automašīnas.

Lasi vēl: 48 gadu vecumā aizsaulē devies aktieris, kuram karjera ir bijusi ļoti bagāta ar dažādām lomām

Maxima pārstāvis skaidroja, ka izvērtējot šo gadījumu un ir pārrunājuši šo situāciju ar visām iesaistītajām pusēm un veikuši izmaiņas, pārrunājot šos vēlamos soļus nākotnē, lai tādas situācijas neatkārtotos.

 

Leave a Comment